Zware EBS transformator mast komt neer op langsrijdende auto

13
Zware EBS transformator mast komt neer op langsrijdende auto

Deze auto raakte vrijdag aan het eind van de middag zwaar beschadigd, toen een enorme transformator mast van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) op het langsrijdend voertuig neer kwam. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval rond 18.00u gebeurde aan de Talsmastraat in het ressort Houttuin.

De bestuurder verklaarde dat hij niets vermoedend in de straat aan het rijden was, toen hij plotseling een knal hoorde. Hij kwam tot de ontdekking dat het geluid werd veroorzaakt door een enorme mast, die op zijn voertuig terecht was gekomen.

De man kwam met de schrik vrij maar zijn auto is zwaar beschadigd, zoals op de foto te zien is. De politie van Houttuin heeft de schade inmiddels opgenomen en schakelde EBS in, om reparatie aan de mast te verrichten.

Hoe de mast zo uit het niets heeft kunnen omvallen is nog niet duidelijk. Een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/CCerXgClSND/?igshid=c8h4d4d1gi0z


13 REACTIES

 1. En dat wordt dan een jarenlange rechtszaak tegen de ebs; als je hun moet betalen staan ze voor in de rij maar als ebs moet betalen moet J meestal naar rechter


  Maak melding

 2. Dus wacht even.als die auto’s niet tegen die stroom palen slaan dan vallen die palen zelf op die auto’s.hahahah wie gaan we nu de schuld geven???


  Maak melding

 3. Dit is een paal met een transformator. Het zwaartepunt was verkeerd gericht waardoor de paal op straat viel ipv in een andere richting. EBS moet dit nagaan bij andere soortgelijke transformatorpalen.


  Maak melding

 4. Ik zei het al. Bordjes plaatsen bij het naderen van een mast:” LET OP! U NADERT EEN (EVENTUEEL FALENDE) ELECTRICITEITSMAST. In Coronie heb je ze toch ook voor vallende kokosnoten en overstekende varkens?


  Maak melding

 5. Als jij mij niet raakt dan raak ik jou beuh beuh

  Gelukkig heeft TIEN jaar NDP veel gedaan aan onderhoud en van alles om de ontwikkeling van ons geliefde land te bevorderen, anders had het er veel erger uitgezien.
  Leve bouters
  Ok, ik weet, ik weet dat hij VIJF jaar Arron niet pruimde en daarom een coup pleegde.
  Na VIJF JAAR, lulhannes
  Sodemieter
  Mensen in Suriname, heel veel sterkte en kracht, vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.