Voorzitter priesterraad Sanatan Dharm genezen van coronavirus

3
pandit-ritueel-suriname

Pandit Bisnoetjaran Nandoe Tewarie, voorzitter van de priesterraad van de Sanatan Dharm Maha Sabha Suriname, is genezen van het coronavirus. Hij is donderdag vanuit hij KKF-gebouw, waar hij in quarantaine bleef, naar huis gestuurd.

Nandoe Tewarie was op woensdag 1 juli positief getest op COVID-19. Hij had helemaal geen symptomen en was daarom in het KKF-gebouw in isolatie geplaatst. De pandit had de afgelopen weken een aantal activiteiten bijgewoond en ook diensten gedraaid in de tempel aan de Koningstraat en te Blauwgrond.

Verder had de pandit ook de crematie verricht van de man die thuis in de buurt van de Gongrijpstraat is overleden als gevolg van het coronavirus. Volgens bekomen informatie was Nandoe Tewarie de enige pandit, die bereid was om de crematierituelen te verrichten. Als hij bij de crematierituelen van de coronadode besmet is geraakt, is niet bekend.

Nadat de pandit positief was bevonden op het COVID-19 virus, werden de tempels grondig ontsmet en schoongemaakt. Donderdag zijn 29 personen positief bevonden en 21 genezen verklaard. De teller van het totaal aantal besmettingen in Suriname staat nu op 694. Het aantal actieve cases is momenteel 221.


3 REACTIES

 1. UITZONDERINGSTOESTAND PER VANDAAG VERVALLEN.

  ASHWIN ADHIN WIL DIT MET 3 MAANDEN VERLENGEN.

  AAN DE VHP ABOP NPS PL: ER MAG GEEN VERLENGING KOMEN. DIT IS EINDE DIENST.

  WEL DEZE REGELS IN ACHT NEMEN:

  NEUS EN MONDKAP AANDOEN WAAR NODIG.

  HOUDT 1.5 METER AFSTAND.

  HANDEN REGELMATIG ONTSMETTEN.

  HET VOLK VAN SURINAME MOET ZICH NU VRIJ VOELEN. A BEN SARIE.


  Maak melding

 2. Mensen ,coronavirus is nog steeds echt en dodelijk.
  Ten alle tijde..mondkapje dragen,was je handen regelmatig en of gebruik handsanitizer.Hou afstand tussen elkaar en niet in grote groepen begeven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.