VIDEO: President bezoekt studentencampus op universiteit van Suriname

13
VIDEO: President bezoekt studentencampus op universiteit van Suriname

De Surinaamse president Desiré Bouterse heeft op donderdag 9 juli 2020 een bezoek gebracht aan de studentencampus van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. De Student Housing Campus Village is een van de projecten die gedurende dit regeertermijn is gerealiseerd.

Tot de aanwezigen behoorden ook onderwijsminister Lilian Ferrier. Zij gaf aan dat er bijkans anderhalf jaar op dit moment is gewacht, maar dat de president een man van woord is en ondanks alle drukte momenteel toch tijd heeft vrijgemaakt de campus te bezoeken.

Voor de studerende bewoners van het studentenverblijf was het bezoek van het Surinaamse staatshoofd een aangenaam moment.

Bekijk een videoverslag van het bezoek:

https://youtu.be/oxtP0xKRfyU


13 REACTIES

 1. Je zou haast denken dat de pikin ingi boi met een verkiezings offensief bezig is.Voor 25 mei was hij minder in het nieuws.
  En dan Lilian Ferrier.Hoe zal zij zich voelen tussen al die haaien.Ze heeft haar eigen zoon in de val helpen lokken en loopt nog de president te roemen ook .Schaamteloze oude vrouw.


  Maak melding

 2. Off Topic

  Suriname zit momenteel financieel – economisch aan de grond. De regeringscoalitie Chan – Brunswijk zal zaken t.a.vc. de financiele- economisch goed bekijken en zien hoe de vlag van Surinam bij hangt. Het blijkt nu al dat Suriname wat financien betreft en inkomsten en aflossen van zeer grote leningen met hoge renten er zeer slecht voor staat, Zeg maar gerust nihil is.

  Suriname zal overal proberen een goede deal voor een lening te sluiten om al deze schulden in één keer onder controle te sluiten. Het zal mij niet verwonderen als ook in Den Haag hiervoor wordt aangeklopt.

  Nederland staat er financieel ook door het Coronavirus niet best voor, maar kan nug nog 10 jaar poepen, om de woorden van Rutte te gebruiken.

  Als Nederland Suriname een handreiking geeft om uit deze financiele crisis komt zullen er wel voorwaarden voor deze deal gesteld worden, een ervan is om het hoofd van wanted te vragen. Het is geen geheid dat Den Haag wanted wil hebben voor drugscriminaliteit naar Nederland, waarvoor hij voor 11 jaar hiervoor is veroordeeld. Of dat terecht is, laat ik in het midden. Feit is dat Nederland hem veroordeeld heeft hiervoor.

  Chan, tigribarba, en de minister van defensie kunnen hun borst ook nat maken evenals de Surinamers die op de nieuwe coalitie gestemd hebben om daarom goed hun zaken te doen en zich afvragen, wat krijgen we ervoor als we het hoofd van wanted aan Den Haag geven.

  De prijs moet goed in Suriname worden bepaald, want als die prijs voor het hoofd van wanted wel hoog genoeg is, zal niemand in Suriname er wakker van liggen dan wanted zo snel mogelijk aan de Noordzee é contant wordt uitgeleverd.


  Maak melding

 3. Deze mpp dronkaard heeft de studenten nooit betrokken bij zijn beleid. Integendeel heeft hij vele studenten moeilijk gemaakt.

  Vanwege zijn grandioze verlies probeert deze paarse rat Suriname echt failliet te maken. Alles wordt in een snel tempo weggegeven.


  Maak melding

 4. Waarom nog steeds al die propaganda voor de massa moordenaar en zijn go go volgers?
  Wil hij straks nog een come back maken?
  Denkt hij op de valreep nog Ronnie te kunnen omkopen?
  Wel een beetje veel praatjes voor iemand die het land letterlijk naakt over gaat dragen ..ook schaamteloos.


  Maak melding

 5. Het is te hopen dat wanted begrijpt dat de situatie in Suriname onder zijn regiem voor een grote ramp heeft geleid de afgelopen 10 jaren en dat hij geen zelf moord moet plegen.

  Want als hij dat doet heeft de ruil van hem met De Noordzee geen enkele waarde meer.

  Wanted moet begrijpen dat hij daarom in leven moet blijven om zijn waarde voor Suriname te behouden en Suriname daardoor zijn enige betekenis kan geven.


  Maak melding

 6. Baby’s zijn deze studenten. Daarom eten ze Brinta met suiker. LOL.
  Communicatie graag opvoeren.
  Jongen, zoek een baan, wordt je volwassen van, en je hebt wat centjes.
  Het is wereldwijd normaal om te werken, naast je studie, mits je super rijke ouders hebt.
  Studententijd een zware maar onvergetelijke tijd. Geniet er maar van, strax heb je een vrouw en 4 kids. 😉


  Maak melding

 7. Nu kunnen ferrier en bouta ok eens samen haar zoon robert van trikt gaan bezoeken in santo boma. Deze vrouw is zo verslaafd aan power dat ze zich als aan een hondje aan de lijn van bouta braaf meeloopt terwijl ze week dat bouta Een veroordeelde knettergekkemoordenaar is en in een kooi op PCS Moët zijn.


  Maak melding

 8. Deze teringhond.is altijd een fel tegenstander van educatie geweest.
  Als de bevolking onderwijs geniet beseffen ze wat voor een schurk ik ben dacht hij altijd en nu bezoekt.hij campus.

  Wie heeft ook alweer de intelligentia.vermoord?
  Wie wilde educatie voorkomen?
  Hij heeft 15 vermoord maar nummer 16 is ontsnapt door van het achterbalkon te springen
  Met dank aan de vrouw van een van de 15.
  Wat een toeval dat dit debaas was.van NV.Educatie.
  Dus rooie opdonderen.
  Hit the road boy
  Ga in een hoekje zitten en huil tranen met tuiten……purple rain purple rain . I only want to see purple rain.


  Maak melding

 9. Belachelijke promo actie van de president en zijn laatste getrouwen Bouva en Afonsoewa.
  Het niveau van de studenten geeft aan dat of AdeKus ernstig in de problemen is of dat deze studenten nooit hun Bul zullen komen op halen.


  Maak melding

 10. Wat een prachtige studentencampus in Suriname! Het ziet er heel mooi en netjes uit! Jullie mogen daar in Suriname best trots op zijn! Ik kan mij best voorstellen hoe blij deze studenten zijn, want als je zo ver buiten de stad woont, dan kost het heel veel tijd en moeite om naar de Universiteit te gaan! De mensen die op alles zo negatief gesteld zijn zou ik willen zeggen, probeer ook een beetje te genieten van het leven en laat die frustraties voor wat ze zijn! Gun die Surinamers ten minste de goeie en mooie dingen!!!


  Maak melding

 11. Wat een prachtige studentencampus in Suriname! Het ziet er heel mooi en netjes uit! Jullie mogen daar in Suriname best trots op zijn! Ik kan mij best voorstellen hoe blij deze studenten zijn, want als je zo ver buiten de stad woont, dan kost het heel veel tijd en moeite om naar de Universiteit te gaan! De mensen die op alles zo negatief ingesteld zijn zou ik willen zeggen, probeer ook een beetje te genieten van het leven en laat die frustraties voor wat ze zijn! Gun die Surinamers ten minste de goeie en mooie dingen!!!


  Maak melding

 12. @Wayambo

  Hiervoor is pakweg $ 25.000.000 geleend (Monte P… de Sienna) en zou men 2.000 zelfstandige eenheden gaan bouwen. Er is maar een fractie gerealiseerd en dan geen zelfstandige eenheden maar 2 en 4 persoonskamers met gedeeld sanitair.
  Het laatste is geen probleem. Wat wel een probleem is dat wat je ziet is nog geen 25% waard van het geld dat aan LR group betaald is. Wayambo ik durf te stellen dat er $ 15.000.000 verdwenen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.