zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidTotaal aantal coronabesmettingen in Suriname nu boven de 700

Totaal aantal coronabesmettingen in Suriname nu boven de 700

-

Does Travel - naar Suriname

Sinds de corona uitbraak begin maart in Suriname, zijn er nu meer dan 700 personen positief getest op het gevreesde virus, meldt de officiële Surinaamse COVID-19 website. Er zijn vandaag 27 besmettingen bijgekomen en 12 personen genezen verklaard.

Het totaal aantal besmettingen is met de nieuwe gevallen van vandaag gestegen naar 726. Er zijn momenteel 241 actieve cases en 468 personen zijn genezen verklaard. Het virus heeft tot nu toe het leven gekost aan 17 mensen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES