zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieagenten voeren opnieuw actie bij ministerie van Justitie

Politieagenten voeren opnieuw actie bij ministerie van Justitie

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw zijn agenten van het Korps Politie Suriname naar het Surinaamse ministerie van Justitie getrokken om daar hun stem te laten horen. De groep die vandaag om 08.30u daar was, bestond uit meer actievoeders dan gisteren. De leden werden vanmorgen opgeroepen om in groten getale aanwezig te zijn ter ondersteuning van hun collega’s.

Kern van de ontevredenheid is de bevordering in rang van deze groep, die op zich laat wachten. Het gaat voornamelijk om cursisten van de kaderopleiding en onder-inspecteurs. De redactie van Waterkant.net verneemt dat vertegenwoordigers nu hebben kunnen overleggen met minister Getrouw hoe nu verder te gaan.

De minister was gisteren niet beschikbaar om de actievoerders te woord te staan.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES