Man in hoofd gestoken bij beroving op straat

7
Persoon met mes

Bij een beroving donderdagmiddag aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname, heeft een man een steekwond aan zijn hoofd opgelopen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer rond 14.15u beroofd werd door twee mannen gewapend met een mes.

De rovers maakten daarbij een tas met een onbekend geldbedrag buit. Ze verlieten de plaats in een gereedstaand voertuig. Het slachtoffer deed daarna het politiebureau aan voor het doen van aangifte tegen de twee mannen.

Na korte tijd was hij echter niet meer aanspreekbaar, vermoedelijk door de verwonding die hij had opgelopen. De man werd daarom per ontboden ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


7 REACTIES

 1. De top steelt, De top plus aankomende coalitie legt zelfs de Grondwet naast zich en wij willen staan klagen over een roofoverval middels geweldpleging… ehm Surinamers als de top het hoogste college van het land zich niet onderwerpt aan de grondwet en nu de normale burgers wat moeten we verwachten….alleen worden de normale burgers afgeslacht door de politie die dus eigenlijk een soort security zijn voor die top, de doorsnee Surinamer is aan hun lot overgelaten en dat is de huidige realiteit… Koers omhoog, je normale salaris is niet voldoende want je kunt niet eens je auto verder aflossen, je hypotheek, de buikriemen strakker getrokken, als je minimale loon niet 6000srd is in dit land ben je jan de banaan.. De prijs van de benzine, de bustarief, check Suriname is aan het kelderen en we merken al op dat de top daar is voor eigen belangen, in mijn verste nachtmerries had ik niet verwacht dat iemand als Chan Santhokie die zich steeds voordoet als te zijn meneer wet en recht en nu werkt hij mee aan het verwerpen van de grondwet ok en straks gaat deze zelfde gast maatregelen willen treffen tegen de doorsnee burger… Pffft we zijn Surinamers die allemaal onder diezelfde constitutie vallen dus als jij het niet respecteert waarom moet ik dan… Wakker worden Surinamers… Maisha Neus en Curtis Hofwijks waar zijn jullie nu?????


  Maak melding

 2. @hoe recht is recht
  Santokhi heeft een bankroet Suriname over genomen.
  De staatskas is leeg,de grondwet is niet origineel meer ,de grondwet is niet de grondwet meer.Herhinner je nog de miljarden aan geld die bouta geleend heeft van de hele wereld?
  Die moeten nog afgelost worden met rente.De schulden gemaakt door bouta zijn niet kwijtgescholden omdat hij de verkiezingen heeft verloren.De schulden gaan jij en ik,het volk van Suriname en Santokhi aflossen samen met onze kleinkinderen ,kinderen en nog te komen nakomelingen.Bouta gaat het niet aflossen ,noch zijn zonen of zijn overige familieleden.
  De puinhopen van bouta gaan jaren in beslag nemen om op te ruimen..40 jaren van bouta heb je overleefd en je hebt geduld getoond.Verandering zal komen ,beetjes bij beetjes.Heb geduld.Santokhi is geen superman.Superman bestaat allen in je dromen.


  Maak melding

 3. Je was er zeker bij John met je vinger wijzen naar binnenland bewoners. Je moet je schamen. Blijkt lekker in Nederland met je verziekt racistische gedrag. Daar hoor je thuis tussen de verwilderde aanhangers. Niemand in Suriname zit te wachten op een uit de hoogte gevalletje.


  Maak melding

 4. Johnny boy
  Ik had niets anders van je verwacht.
  Suriname heeft mensen zoals jij niet nodig.
  De nieuwe regering heeft geen tover stokje.
  We willen of we willen niet, we moeten geduld met ze hebben.
  Want er zal zeker bezuiniging plaatsvinden.
  Ook al is het zo moeilijk in ons land, vind ik dat het geen aanleiding moet zijn om mensen te gaan beroven.
  Vroeg of laat ga jezelf in de problemen komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.