VIDEO: Automobilist verliest controle over stuur en eindigt op z’n kop op inrit

3
Automobilist verliest controle over stuur en eindigt op z'n kop op inrit

Deze personenauto is vanmiddag rond 12.15u op z’n kop op een inrit terecht gekomen. De bestuurder verklaarde dat zijn voertuig hem problemen gaf en dat hij daardoor de controle over het stuur verloor. Hij raakte van de weg, sloeg om en eindigde op z’n kop voor een woonhuis.

Dit eenzijdig verkeersongeval vond plaats aan de Aquariusstraat in Suriname. De bestuurder reed in deze straat in de richting van de Noordwijkweg. Ter hoogte van een supermarkt verloor hij de controle over het stuur en ging het voertuig van de weg.

De bestuurder kwam met de schrik vrij. De politie werd ingeschakeld alsook een sleepdienst die het zwaar beschadigde voertuig afvoerde.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/4020149634725175/


3 REACTIES

  1. Is het niet de auto die de ndp in het distrikt Commewijne heel kort voor de Algemene en Vrije Verkiezingen van 25 mei 2020 heeft verloot?

    Zo niet, dan wacht de jonge koper/kiezer m/v van de gekochte gewonnen lot nog steeds op zijn/haar auto.

    Zou het de zoveelste luchtballon van de paarse kakkerlakken zijn? Hopelijk dat de paarse kakkerlakken nu eindelijk door hebben hoe ze al die tijd bedrogen zijn geworden voor het enige eigen belang van de ndp-kliek.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.