vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Geen concurrentie voor Santokhi en Brunswijk

VIDEO: Geen concurrentie voor Santokhi en Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

De kandidaatstelling voor de nieuwe president en vice-president van Suriname is woensdagmiddag gesloten. Daarbij is er naast de combinatie Santokhi (president) en Brunswijk (vice-president) geen tweede lijst ingediend.

De verwachting is daarom dat de verkiezing van de Surinaamse president en vice-president op maandag 13 juli soepel zal verlopen. De voordrachten van de twee kandidaten zijn woensdag aangeboden aan de griffier van De Nationale Assemblée (DNA). 

Volgens Surinaamse media zal Brunswijk het voorzitterschap van DNA verruilen voor het vice-presidentschap. In de wandelgangen wordt Marinus Bee genoemd als degene die de hamer van Brunswijk overneemt.

Bekijk ook een filmpje van Starnieuws over het aanbieden van de voordrachten:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. De grondwet schrijvers dachten dat Su pres en vice pres arme sloebers waren. Ren blik naar Amerika en ze zouden het weten.
  Voorlopig het beste paar. De nps wil meer.


  Maak melding
 2. Pfffff het gaat blijkbaar toch gebeuren. Een nachtmerrie wordt realiteit. Brunswijk Vice President? Hoe is dit nou mogelijk. Heeft deze man geen enkele vorm van zelfreflectie? Dat de samenwerkende partijen in de coalitie dit toestaan in ronduit schandalig en schaamteloos. Ik had wat meer ruggengraat van Santhoki verwacht. Voor de macht een crimineel naast jou dulden als tweede man van het land. Ik zie het al voor mij ; Brunswijk die de VN moet toespreken. Wat een walgelijke gedachte. Wat maakt het land Suriname zich onsterfelijk belachelijk op het wereldtoneel!


  Maak melding
 3. @Pakiratigrie,

  Ik ben er vierkant tegen dat Brunswijk VIEZE PLEESIDENT wordt: Brunswijk is veroordeeld voor drugs in het buitenland. Brunswijk is niet capabel voor deze functie. Brunswijk kan zich alleen maar uitdrukken in het AUCAANS.
  Brunswijk is een eerzuchtige heerser in de ABOP en kan niet tegen zijn verlies op het voetbalveld.

  Ik ben een felle tegenstander van de van de veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR.


  Maak melding
 4. Niets komt vóór zijn tijd !
  Hoe graag enkele exponenten uit de Surinaamse samenleving dat graag anders zouden willen zien. Het Surinaamse volk rijst langzaam op vanuit de etnisch samengestelde groeperingen die het prachtige land Suriname bevolken. Intussen doet de in Nederland verblijvende groep Nederlanders van Surinaamse afkomst verwoede pogingen om het politieke denken van de achtergebleven Surinamers te beinvloeden maar dat gaat slechts met mondjesmaat.
  Daar is niks mis mee maar soms lastig te accepteren. Financiële injecties geven vanuit de Noordzee is andere koek. Die werken onmiddellijk.
  Dat heeft mede geresulteerd in het afwijzen van de huidige NDP regering maar in feite is er NIETS veranderd op politiek gebied.
  Tien jaar geleden had een enkeling gehoopt dat de voorgedragen president zou afzien van het presidentschap in afwachting van het resultaat van de rechtszaak over de decembermoorden.
  Nu hoopt een enkeling dat de voorgedragen vice-president zal afzien van de toekomstige functie omdat die geleerd zou moeten hebben van de missers van het vorige regeerteam.
  Jammer, maar NIETS komt vóór zijn tijd, hoe graag we dat ook zouden willen meemaken.


  Maak melding
 5. Burgers zijn in de afgelopen maanden regelmatig onaangenaam door de steeds stijgende prijzen van levensmiddelen en andere producten. Winkeliers hebben toen aangegeven, dat dit te maken zou hebben met de alsmaar stijgende koers en dat zij ook afhankelijk zijn van groothandelaren om die aldoor de prijzen van hun producten verhogen. Echter is volgens een winkelier reeds een verandering te merken in de situatie en vertonen de prijzen langzaam maar zeker een dalende trend.

  Goed zo Chan!


  Maak melding
 6. Dit achterlijke, primitieve, laaggeschoolde en hersenloze volk en land heeft niks geleerd in de afgelopen decennia.

  Ze hoppen van de ene veroordeelde crimineel naar de volgende. Blijkbaar woont en leeft er geen enkel fatsoenlijk en normaal mens in dat corrupte, criminele narcoland.

  Nu vertrekken ze uit de startblokken met een ongeleid, geestelijk zwak begaafd, projectiel als vp, die, evenals Bouterse zijn gezicht niet buiten de landsgrenzen kan laten zien, zonder opgepakt te worden voor zijn gepleegde misdaden.

  De rest van de wereld kijkt mee en komt van het lachen niet meer in slaap om zoveel notoire domheid in deze FAILED STATE.


  Maak melding
 7. pakiratigri
  Wat jij aangeeft m.b.t. Brunswijk / vice president van Suriname daar kan ik mij in vinden.
  het is en blijft een schaamteloze vertoning om de functie van vice president van Suriname te laten bekleden door de persoon Brunswijk die qua intellect en ontwikkeling en beheersing en persoonlijkheid en ruggengraat niet geschikt is voor deze functie.

  Wat anderen (landen) doen is hun verantwoordelijkheid. Je gaat toch geen mensen vermoorden omdat een ander dat heeft gedaan? Je gaat toch niet frauderen omdat anderen dat hebben gedaan?
  Daar schort het aan met alles wat er gebeurt in Suriname.
  Daarom had ik liever gezien dat er een jonge partij regeermacht zou krijgen samen met enkele oudjes die hen hierbij begeleiden.

  Maar Suriname heeft gekozen voor dezelfde shit als voorheen
  Somohardjo
  Brunswijk
  Santhoki

  Waren er geen andere betere alternatieven?


  Maak melding
 8. aijbaja!! mie gado mie gado….dit is weer een pipo de clown.
  van de 1ne shit naar de ander.
  is deze man presentatie waardig??
  de tijd zal het leren.


  Maak melding
 9. Santokhi wil niet achterom blijven kijken. “Laten we kijken wat voor ons ligt. De grote kansen en de grote uitdagingen. Het volk wacht dat we de problemen gaan oplossen, het uit de armoede gaan halen, de verschillende crises gaan aanpakken. Het enige wat ik vraag is een kans.

  Santokhi
  Een kans krijgen en een kans nemen zijn 2 verschillende aspecten.
  Je krijgt een kans om iets mogelijkerwijs te realiseren maar wel met de kans dat het niet lukt.
  Je neemt de kans om iets te ondernemen maar weet vooraf drommels goed dat de mogelijkheid van realisatie niet reëel is.

  Het volk heeft gekozen voor de politieke partijen ABOP en de VHP maar niet voor Brunswijk en Santokhi.
  Het is geen automatisme dat de partijvoorzitter president en vice president worden.

  Brunswijk dit heeft niets te maken met jou marron afkomst het heeft te maken met integriteit betrouwbaarheid en oprechtheid.
  Je kunt respect niet afdwingen met jou groot lijf nog met een vuurwapen want dat noemt men vrees. Met handelingen en gedrag en persoonlijkheid kun je respect krijgen.


  Maak melding
 10. Wie wéét wat de nieuwe regeringsploeg kan bereiken voor Surinaamse tijdens hun regeerperiode?We zullen móeten wachten, de toekomst zal het duidelijk maken.Bestaat er een impeachment regeling?
  Het beste toegewenst voor de burgers.


  Maak melding
 11. Ze moeten toch iets proberen. De afgelopen tien jaar is geen succes gebleken. Armoede, diefstal, vernedering met paketten, lege kas, leningen niet terugbetaald, hoge prijzen, roofovervallen, slm dood en nog een hele negatieve waslijst.

  Slechter kan toch niet. Dus probeer het een en ander.


  Maak melding
 12. Het volk en het oneerlijke kiessysteem hebben geen andere keus gelaten.
  Jammer genoeg wordt de stem van het volk niet goed gerespecteerd. De NPS is nml een groter partij dan de ABOP. Brunswijk heeft van het volk veel minder draagvlak om Vice President te worden. Zelfs Mathoera heeft veel meer draagvlak om Vice President te worden.

  Het lijkt erop dat Brunswijk misbruik maakt van zijn (onderhandelings-) positie. Wij als volk van Suriname moeten dit goed in de gaten houden. Brunswijk lijkt de regering te gijzelen en te chanteren omdat hij anders met de NDP samen kan werken.
  Een ander zorgelijk punt zal zijn wanneer NDPers over zullen lopen naar de ABOP zodat ABOP het verlengde NDP 2.O wordt. Wij moeten ervoor waken dat Brunswijk geen Bouterse 2.0 wordt. Dit is ook een taak van alle ABOP-ers, want ik neem aan dat zij niet de geel/zwarte koeien en ratten willen worden.

  Het volk heeft Chan Santokhi de leiding gegeven en rekent erop dat Santokhi ook de leiding neemt en houdt. Santokhi zal zich moeten bewijzen. Want het begint erop te lijken dat Brunswijk president is.

  Het kiessysteem zal zsm verbetert moeten worden. Want indien Brunswijk een dubbele agenda heeft zal deze regering het geen 5 jaar volhouden en zullen er vervroegde verkiezingen komen. Die kans zit er in want het merendeel van het volk is met deze benoeming niet content.

  Het enige positieve is dat er nu een eind gemaakt kan worden aan de Vloek van de Decembermoorden. Maar nogmaals deze vloek mag zich niet voortzetten in een vloek van politieke chantage.

  Wij willen een rechtvaardig Suriname !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 13. Terecht wordt opgemerkt dat Brunswijk niet geschikt is om VP van Suriname te worden.
  De VHP en de NPS hebben op dit moment geen andere opties dan dit toe te laten, om het afbraakproces van de NDP te stoppen.
  De VHP en de NPS kunnen met 23 zetels geen kant op.
  Als ze zich principieel zouden opstellen en weer voor de oppositie zouden kiezen is het gedaan met Suriname. De komende periode zal er veel tact en geduld vanuit de VHP en de NPS getoond moeten worden om het land op de juiste spoor te krijgen. Als de ABOP blunders blijft begaan zullen ze bij de volgende verkiezing afgestraft worden.


  Maak melding
 14. Schande! Dus er lopen in su geen beter geschoolde of beter gekwalificeerde mensen rond die tevens lid zijn van een van de andere partijen die de regering gaan vormen?
  Maak dat de kat wijs! De man is belust op macht, heeft totaal geen zelfreflectie en duld geen tegenspraak.
  Lonny als vice president is een schande voor suriname. We raken zo van de wal in sloot.
  Maar ja, in suriname is alles mogelijk, zelfs zonder enige bekwaamheid of diploma kun je daar adviseur, minister, president of vice president worden.
  De vraag is, of je daarmee de ontwikkeling van su op gang brengt of om zeep helpt.
  De afgelopen 10 jaar hebben wat het laatste betreft, genoeg gezien. i rest my case


  Maak melding
 15. Mensen, vooral van Surinaamse afkomst. .waar dan ook.., het is een andere regeer- team dat aan de slag gaat… Ze hebben het niet bepaald gemakkelijk.. Er zijn heel wat knopen om doorgehakt te worden… . De ndp top probeert met zijdelingse benoemingen het financiële plaatje te veranderen.. De benoeming van Bouva slaat nergens op.. Hij is non-productief. Hij brengt geen geld binnen voor Suriname B. V.. Dan is de benoeming van Bouva ook onverantwoord.. Hoefdraad heeft geschiedenis gemaakt,… Hij hoefdraad is de ., meest corrupte minister uit de Surinaamse geschiedenis. Er is door Hoefdraad heel veel geld geleend. Hoefdraad moet ookwel oppassen voor zijn handelen.. Lenen met desinformatie.., die niet transparant zijn., , en niet vooraf zijn getoetst.. en.., ook.. met.. . valse voorwaarden… Oplichting heet dat . . Machtige Oppenheimers, daar is het moeilijk om voor te schuilen. Ook niet in Cabalebo… Amerikanen laten zich ook moeilijk oplichten.. Hij kan problemen verwachten, Mr Hoefdraad . Let op .. Hoefdraad ging ookwel met de Surinaamse kasreserve vandoor. Zegt iets over hem. . Amerikanen kennen ook de bewijzen… Van Trikt zit in de gevangenis.. Hij heeft ookwel een spreekverbod… . .Nee, alles moet op een andere manier plaats-vinden.., ook de binnenlandse boekhouding…Ik ben heel slecht in economie, maar ik weet dat activa en passiva op verschillende couloms staan.. Gecontroleerde boekhouding en boeken, dat moet de toekomst worden.. . Suriname heeft hulpverlening uit het buitenland nodig, en wel heel veel., hulp..,, Wij kunnen uw hulp goed gebruiken,, . Dat zei Humberto Tan gisteren op npo 1..in de inzamelingsactie voor Suriname .. Met vriendschap kan je hulp verwachten.. De Europese unie kan Surinaamse landbouwproducten kopen… Daar heb je ze weer nodig die Europeanen., waarom niet.. De EU telt heel veel inwoners. Engeland is uit de Europese unie, maar het ligt wel in Europa .. Ik zie goede tijden voor Surinaamse landbouwers.. .Ministers moeten productief zijn en niet meer als handjes schudders ingezet worden… En let op China doet niets gratis.. Let op de grote stroom aan buitenlandse-valutas naar China. .. Surinamers in Nederland moeten partners worden en de verdere ontwikkeling van Suriname, en niet alles als toeschouwers aanzien…. Mensen in Suriname, heel veel sterkte en kracht, vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding
 16. Ik denk dat velen de zet om Ronny tot VP te maken niet echt begrijpen. Hij spreekt steets over een smooth overgang en geloof mij hij zal bewijzen dat je met boeven boeven vangt en in deze in het belang van Suriname en de rust in het land. Hij offert zich op om de oude sluwe vos in toom te houden. Voor het geld hoeft hij het niet te doen want daar heeft hij al genoeg van. Misschien wil hij ook opkomen om de smet die nu op de binnenlandbewoners rust te neutraliseren. Hij verdient gewoon een kans om te bewijzen dat hij een bouwer is en heeft geleerd van het en zijn verleden. Chan en zijn achterban geven hem het volste vertrouwen nu het volk nog.


  Maak melding
 17. Als Brunswijk aftreed als parlements voorzitter, en vice President wilt worden, dan is de stelling, dar Sarman 1e wordt en Bee 2e parlements voorzitter, anders is het net een bakba winkrie


  Maak melding
 18. Laten wij niet op de zaken vooruitlopen, dhr Brunswijck is door het volk gekozen en hij weet wat men van hem verwacht.
  Wij willen geen corruptie meer,werkloosheid. TRANSPANTIE, EN STRUCTUUR .DHR SANTOKHI is er ook nog, samen met het volk maken ze Suriname tot een welvarend en leefbaar land.


  Maak melding
 19. Passage uit de Ware tijd:
  ” …
   “Ik zie dat de acceptatie van een marron moeilijk is in deze gemeenschap”, merkt Brunswijk (Abop) op over de ophef van het volk.
  … ”

  Het heeft niks met marron zijn te maken.
  Het volk heeft nu meer dan voldoende ervaring en beseft nu dat er geen incompetente mensen danwel mensen die nog niet capabel / nog niet geschikt zijn op verantwoordelijke posten te zetten. Kijk maar maar Ashwin Adhin, Amzad Aboel, Ferrier, Elias om zo maar een paar te noemen. De NDP heeft op belangrijke en verantwoordelijke posten uilskuikens geplaatst en daar heeft het volk een trauma van.
  Het volk wilt nu capabele en integere mensen die Suriname kunnen en willen opbouwen zonder eigen belang.

  Trouwens waarom telkens terug komen op eerder gemaakte afspraken ?
  Eerst dat oil en gas issue en nu van voorzitter twee weken terug naar Vice President. Waarom moest Brunswijk dan eerst kiezen om voorzitter te worden ?

  Brunswijk toont nu minachting naar de NPS terwijl de NPS een grotere partij is. Brunswijk vertegenwoordigd alleen een selectieve groep.

  Beste landgenoten, laten wij dit wel inzien dat de NPS ondanks minachting van Brunswijk toch kiest voor landsbelang.

  Beste ABOP-ers, wij hebben bij de NDP gezien hoe hebzucht ons land geruineerd heeft. Wordt a.u.b. geen kloon van de NDP en voorkom dat jullie geel/zwarte koeien en ratten genoemd zullen worden.

  Slechte leiders moeten wij niet meer volgen en dan maakt het niet uit van welke ras of partij.
  Wij, de diverse groepen van Suriname, moeten onze leiders kiezen die ons op een waardige manier kunnen vertegenwoordigen.

  Wij kiezen en wij bepalen.
  Suriname is van ons. Krakti !


  Maak melding
 20. Een Marron valt moeilijk voor de gemeenschap aldus Brunswijk: Grootste kolder natuurlijk. Hij had toch een andere Marron naar voren kunnen schuiven?

  Nee Ronnie Brunswijk: Het ligt aan jou en niet aan de Marron.


  Maak melding
 21. @Wayambo,

  Yu wan broko yu FATTOE in de toekomst tapu Brunswijk.

  Je gaat zeker op je wenken worden bediend mi mang. Ik zit vaak genoeg met kromme tenen naar die man te kijken als hij aan het woord is.


  Maak melding
 22. 1. henry 9 juli 2020 At 14:21
  @Wayambo,
  Yu wan broko yu FATTOE in de toekomst tapu Brunswijk.
  ===============================
  Ik heb gewoon een andere visie! De toekomstige nieuwe regering heeft een heel sterke team en ik verwacht heel veel van hun!

  Ik vraag mij steeds af waarom mensen denken dat het zo nodig is dat Brunswijk naar het buitenland moet gaan als VP. Met Albert Ramdin als toekomstig minister van Buitenlandse Zaken hebben zij een heel sterke kandidaat op die post! Ik denk dat de president voor steun een paar belangrijke buitenlandse reizen, o.a. naar het Caribische gebied, Nederland, VS, China en India op zeer korte termijn gaat maken!

  Brunswijk heeft een veel belangrijkere taak om als VP vooral op te letten hoe de ontwikkelingen in Suriname verlopen! Ik denk dat hij zich meer daarop gaat richten! Hij gaat dat met een zekere gezag doen en respect afdingen van de ministers. En natuurlijk gaat hij bij alle belangrijke beslissingen over het buitenlands beleid zijn eigen mening hebben!

  Is echt niets mis mee!!!


  Maak melding
 23. Als hij als VP alleen lintjes moet knippen, ok. Maar meneer heeft grote ambities. Over 5 jaar wil hij de president worden.
  Blijkbaar zijn er geen onbezoedelde Marrons te vinden voor het vice-presidentschap.
  Waarom niet Rusland VP gemaakt? Brunswijk is bovendien een showman. Hij strooit met geld. Stel dat hij straks in de staatskas gaat grijpen om te strooien.
  Let op. Hij gaat straks uitspraken doen die de president in een moeilijke positie gaat brengen.
  Maar net goed voor Santokhi. Laat hij maar zien wat hij allemaal in zijn mars heeft.


  Maak melding
 24. Jammer dat er geen concurrentie is. In een monopolie vaart niemand wel. Eenoog wordt dan koning.

  Overigens, een probleem worden de First Ladies.
  De ene is Guyanese, de andere is …. wat?


  Maak melding
 25. Mensen we kunnen hier oneindig over bakkelije, maar feit blijft dat Brunsie een crimineel is, en die niet vies is van een stukje intimidatie, en snel grijpen naar een wapen. Kijk naar zijn acties bij Inter moengoe tapoe. Staat dit team achter dan zorgt Brunswijk wel voor dat het uiteindelijk wint. Door slaan, meppen, enz enz, hij is gewoon de baas en niemand minder
  Mensen zien jullie Brunsie zitten bij de VN, op het Catshuis, op audiëntie bij Rutte, op het witte huis bij Trump, die mafkees kan niet eens zijn eigen naam schrijven laatstan diplomatiek gedragen en als een diplomaat praten, en dan nog los van de pak die hij moet dragen. Wat denk je dat zijn gesprekspartners zullen denken, zoals Trump, secretaris generaal VN, EU president Tusk, die willen hem eigelijk niet eens ontvangen, en zullen denken met wat voor een mongool hebben we hier te maken.
  Hij zal santokhi natuurlijk ook bedreigd hebben, van of met mij of ik ga naar de NDP, tja dit scenario kan je zo invullen.
  Verschrikkelijk, laat covid zijn werk doen en opruimen dit gajes.
  Mr. President, Santhoki, je bent capabel, je hebt een goed stel hersens, zet die Brunsie op een zijspoor, en zorg voor een goed beleid, haal je buitenlandse contacten aan en laat zien dat een Hindoestaan het land heeft gered!!!!
  Lang leve de VHP


  Maak melding
 26. Mijn mening is altijd geweest dat het in landsbelang is dat SU een regering heeft met deskundige en integere mensen erin.

  Brunsje met z’n criminele achtergrond kan (net als bouta) niet als integer worden gekwalificeerd en ik kan dus niet staan achter hem als VP. Wat krom is ga ik niet rechtpraten zoals de paarse trollen al die tijd gedaan hebben.

  Abop mocht de VP leveren en ik vind het bijzonder jammer dat ze niet naar het landsbelang hebben gekeken maar de persoonlijke ego’s en ambities van hun voorzitter Brunsje hebben laten prevaleren.

  Brunsje moet ook niet komen lullen dat de kritiek tegen hem als kandidaat VP is omdat hij een marron is. De kritiek is er vanwege zijn criminele achtergrond. Als Abop iemand als bijv. Marinus Bee naar voren had geschoven als VP dan zou er geen kritiek zijn.

  Gelet op de zetelverdeling in het parlement zijn de VHP en NPS helaas wel gedwongen om een samenwerking met Abop/Brunsje te accepteren want het alternatief zou zijn een samenwerking met ndp/bouta en als de keuze is tussen abop/brunsje en ndp/bouta dan is abop/brunsje toch wel het minste van twee kwaden. Soms moet je met een kleine dibrie samenwerken om de grote dibrie buiten de deur te houden. Leuk vind ik dat niet maar dat is wel de realiteit.

  De hypocriete paarse ratten hebben ook geen recht om te lullen over brunsje vanwege z’n criminele verleden want ze hadden geen probleem met bouta als president en die is een nog grotere crimineel.


  Maak melding
 27. @Wayambo

  “Brunswijk heeft een veel belangrijkere taak om als VP vooral op te letten hoe de ontwikkelingen in Suriname verlopen! Ik denk dat hij zich meer daarop gaat richten! Hij gaat dat met een zekere gezag doen en respect afdingen van de ministers.”

  Met alle respect. 😎😂
  Brunswijk zijn rol is:
  1>> Enforcer voor Santohki (afdwingen dat dissidenten hun plaats kennen na een vermaning met afsluiting ik ga je skopen).
  2>> VP voor spek en bonnen die op leest wat hem voor gehouden wordt. Hij heeft geen budget aangezien de minister van Financiën bepaald of er betaald kan worden. De VP kan op z’n kop gaan staan zolang Santohki de macht niet overdraagt heeft de VP niets te vertellen,


  Maak melding
 28. “”Ik zie dat de acceptatie van een marron moeilijk is in deze gemeenschap”, merkt Brunswijk (Abop) op over de ophef van het volk.”
  Het is gewoon jammer dat Brunswijk de Marron kaart speelt. Dit heeft niets te maken met het Marron zijn. Daar begint het al mee.
  Volgens mij zijn er voldoende Marrons binnen ABOP die wat hun verleden betreft, een stuk representatiever zijn dan Ronnie.


  Maak melding
 29. Kennis is belangrijk maar zonder zelfvertrouwen, vastberadenheid en
  standvastigheid kun je geen voet verzetten. Er zijn, gezien de reacties op WK
  veel geleerde angsthazen.


  Maak melding
 30. @ Steenhard de Waarheid
  “Overigens, een probleem worden de First Ladies.
  De ene is Guyanese, de andere is …. wat? ”

  First lady hoeft geen probleem te zijn. Nederland heeft ook geen first lady. Rutte heeft bewust gekozen vrijgezel te zijn. En buitendien wat betekent vandaag aan de dag het zogenaamde boterbriefje (huwelijkse staat). Alsof dat heilig is. In de meeste gevallen is het slechts schone schijn.


  Maak melding
 31. Meer en meer ben ik ervan overtuigd dat in de regeerperiode van Bouta, wij als Surinamers met onze verschillende bevolkingsgroepen, niet naast elkaar, maar tegenover elkaar zijn komen te staan. Dit is zo jammer, want als je de gedachten goed van Anton de Kom hebt kunnen volgen, is dat wij samen sterk moeten zijn, is er nu niet veel meer van over.😏 Ons volkslied is vandaag de dag niets meer waard, als we ons er niet naar kunnen gedragen..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES