SLM vliegt binnenkort ook naar New York

13
SLM vliegt binnenkort ook naar New York
Times Square New York

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) vliegt binnenkort ook naar New York. De maatschappij heeft goedkeuring gekregen om vanuit Paramaribo naar New York te vliegen, via Georgetown. Dat meldt de Surinaamse krant de Ware Tijd (dWT) vandaag.

SLM directeur Radjesh Radjkoemar zegt tegen dWT dat SLM van plan is om in de eerste periode twee keer per week te vliegen vanuit Paramaribo naar de John F. Kennedy Airport in New York via de luchthaven in Georgetown.

“Met deze topbestemming wordt inhoud gegeven aan het beleid om ons land verder met de wereld te connecten en een boos te zijn voor de business community en toeristen”, zegt de SLM-voorman tegen de krant.


13 REACTIES

 1. “Koos 9 juli 2020 At 17:11
  Ach schei toch uif met deze onzin. Suri’s zijn niet eens in staat om een pleerol te kopen laat staan een retourtje NYC.”

  Dat zijn de arme Surinamers. De elite en welgestelden die hebben meer rijkdommen dan de gemiddelde Nederlander en Amerikaan. Zij kunnen elke maand op reis als ze dat willen…


  Maak melding

 2. Bestaat SLM nog? 0 vliegtuigen en 400 medewerkers. 90% hiervan zijn spookambtenaren die politiek benoemd zijn. Een keer moet het afgelopen zijn met de paarse gulle feesten. Mpp meervoudige moordenaar is terecht grandioos weggetrapt uit het machtscentrum.


  Maak melding

 3. Goeie zaak. Op deze manier kan de SLM ook profiteren v.d. Guyanesen die naar New York willen.
  SLM vloog al van Zanderij naar Miami via Georgetown maar je moest bij de Georgetown airport wel uitstappen en nog een keer door de security controle daar gaan.


  Maak melding

 4. De Afgelopen tijd heeft de ndp vele misdadigers voortgebracht die meer dan 2 miljard US-$ op buitenlandse rekeningen in USA, “Antillen, Nederland, Dubai, Zwisterland, enz hebben staan en deze kunnen het heel gemakkelijk betalen.

  Ook Surineds die in Suriname zijn kunnen vanaf Su, via Guyana nu met de SLM in NY vliegen en van daaruit naar Nederland of omgekeerd.

  Het Covid-19 virus is wel een heel groot probleem, vooral in NY en Suriname, waardoor het voor de SLM niet veel zal opleveren op korte en middellange termijn.

  De SLM kan deze route voorlopig maar beter in de koeling laten zitten, totdat het virus beter beheersbaar is in Suriname en NY.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.