Ziekenhuis Wanica dankt donateurs voor steun in de vorm van goederen

2
Regionaal Ziekenhuis Wanica dankt gemeenschap voor steun

De leiding en het personeel van het Regionaal Ziekenhuis Wanica heeft de gemeenschap bedankt voor alle steun die zij de afgelopen tijd heeft gekregen. Het gaat hierbij om donateurs die het ziekenhuis met goederen ondersteunen. Het RZW in Suriname is erg ingenomen met deze steun van veelal bedrijven.

“We zien hoe jullie zorgverleners je elke dag inzetten en grote risico’s nemen om de patiënten te behandelen, en we wilden niet aan de zijlijn blijven staan. Vandaar dat we hebben besloten onze waardering te tonen door het ziekenhuis met goederen te ondersteunen”, zegt een anonieme donateur.

Vanuit alle hoeken van Suriname ontvangt het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW) steun van de gemeenschap. “Namens het management en het personeel van het Regionaal Ziekenhuis Wanica, onze dank aan een ieder die op welke wijze dan ook, zijn of haar bijdrage levert aan de onze gezamenlijke strijd tegen Covid-19” schrijft het ziekenhuis op haar Facebook pagina.

Het Surinaamse ziekenhuis heeft een lijst van donateurs opgesteld:


2 REACTIES

  1. Fantastisch dat Surinaamse bedrijven, ondernemers en vrijwilligers ook doneren aan ziekenhuizen en minderbedeelden.
    Zij verdienen ook een compliment. Ga zo door.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.