dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidZestiende coronadode in Suriname genoteerd

Zestiende coronadode in Suriname genoteerd

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is dinsdag nog een coronapatiënt om het leven gekomen. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website die kort voor middernacht is aangepast. Het aantal mensen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden bedraagt daarmee 16.

Het gaat om een man die is overleden in de Intensive Care Unit (ICU) van Regionaal Ziekenhuis Wanica. De coronadode van eerder op de dag is een patiënt die lag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Dinsdag zijn 20 personen positief getest en maar liefst 90 genezen verklaard. Door het versoepelde ontslagbeleid dat maandag was aangekondigd, zijn 90 personen genezen verklaard. 216 personen die in overheidsquarantaine waren, zijn ook naar huis gestuurd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Humanitaire ramp. Zestien doden in 4 tot maanden. In het verkeer ligt het aantal doden hoger
  Rayman en Tan ontvangen in ieder geval hun salaris voor deze avond
  Ik kan je verklappen dat dit meer is dan €1mln.de man Ja je leest het goed €1 mln per persoon.
  Tel hierbij de kosten van deze avond erbij, want de productie is niet gratis, hou rekening met opbrengsten en er zal weinig van onze bijdrage terecht komen waar we willen dat het terecht komt


  Maak melding
 2. Wij zullen doneren vanavond, Suriname is mijn geboorteland, tijdens de waternoodsramp in Zeeland, ben ik als kind langs de deuren gegaan in Suriname om Nederland te helpen. Nu geef ik geld voor mijn geboorteland, AMEN!


  Maak melding
 3. @John:Stop met de azijnzeiker te spelen in Godsnaam, het gaat om mensenlevens, vergeet of zet je contraproductieve houding opzij en met z,n allen de schouders onder de oplossing!
  Fijne dag nog!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES