zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken security guard knalt tegen EBS stroompaal tijdens lockdown

Dronken security guard knalt tegen EBS stroompaal tijdens lockdown

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze personenauto, een security guard, verkeerde dinsdagavond rond 22.15u dusdanig onder invloed, dat hij tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) aan Pandit Paltan Tewarieweg knalde.

De man reed over de Pandit Paltan Tewarieweg, komende vanuit de richting van de Nieuwe Grondweg en gaande richting de Martin Luther Kingweg. Ter hoogte van Ke-Oil Complex verloor hij de macht over het stuur en knalde tegen de stroompaal. De mast raakte licht beschadigd.

Als gevolg van de botsing stond de auto dwars over de weg. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. De auto is in beslag genomen ter herkeuring. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren.

De dronken bestuurder werd door de politie overgebracht naar het bureau ter ontnuchtering. Hieronder een filmpje van de situatie:

https://www.facebook.com/128252363888224/posts/3130239390356158/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. En deze ” security guard ” moet je kostbare eigendommen beschermen tegen interne en externe gevaren!? Hoe gaat zijn rapportage eruit zien als hij melding moet maken van een stragbare feit? Hoe gaat hij alarmeren als er een calamiteit is? Hoe gaat hij de primaire en secundaire signalementen van een verdachte moeten noteren? Ik had mijn kennis willen overdragen toen ik mijn beveiligingsbedrijf daar had maar deze mensen hielden zich achter door te zeggen ” no kong play holland mang dyaso yere! Is hij een “Security guard” ? Vul het maar zelf in…


  Maak melding
 2. Wat een schaande vn deze guard.al zyn gezag uitstralling is helemaal naar de maan.security bedryf neem maar mensen indienst zonder te onderzuken ze willen alleen maar geld verdienen om zyn mannen op post te zetten voor de rest ontvangt ht bedryf groff geld …schande…schande…vndar dat mensen geen Respect en waardering hbn voor guards…


  Maak melding
 3. Daga interprise&co@@ een hoop stronterij die niet van toepassing is leg je uit en waar staat er dat die bewaker in dienst was of reed hij in een dienst auto en wat voor een wachtertje ben jij als je zaken aanhaalt of bij plakt die niet van toepassing zijn met je holland gezicht denk je dat die suries in Suriname jou nodig hebben joe politiek neutraal joe


  Maak melding
 4. Maar 1 ding begrijp ik dan niet, om te werken bij een security bedrijf stellen ze allerlei eisen zoals verklaring van goed gedrag, ze doen buurtonderzoek en je krijgt interne training.
  Of werkt elk bedrijf weer anders.


  Maak melding
 5. Hij kan er niets aan doen; hij reed voorbij toen riepen mensen hem om wat te komen drinken en je kent hem hij ging er op in en dronk gezellig wat met die mensen, af en toe de vrouw des huizes onzedelijk betasten. of ben ik in de war met bouterse
  Mensen in Suriname sterkte en vergeet je mondkapje niet


  Maak melding
 6. als of hy met opzet tegen de paal aan reedt, enmen vergeet dat de man een gezin heefd te onderhouden,gelyk die pull down mentaliteit er op af, waarom dingen verzinnen ,wat hem is overkomen is al erg genoeg ,wacht toch de politie raportage af


  Maak melding
 7. @laat me alias bongolo krabita. Je kan je liever bezig houden met travestieten dingen. Daar heb je heel veel verstand van. Buriki yu!


  Maak melding
 8. Bro misschien ben jij ook tegen zo’n paal gerede anders kan nie verklare
  ik heb keen idee wat voor kelul je nu weer skrrijft, ik zie je naam en weet al mie gado, wil hij ons ergens van overtuigen 😁😁 of gewoon aandacht vrage.
  no ik hou het op die paal,
  ma vertel me deed t pijn
  Mensen in Suriname, heel veel sterkte en kracht, vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES