Torarica Resort en Tangelo vanaf vandaag weer open

0
Torarica Resort opent vandaag haar deuren weer

Volgens officiële berichtgeving van de Surinaamse vice-president Ashwin Adhin op zondag 5 juli, geldt de avondklok vanaf 6 juli van 22:00 tot 05:00 uur en mogen horecagelegenheden, die in overleg met het COVID-19 managementteam de benodigde voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, weer open voor het publiek in Suriname.

Torarica Resort en Tangelo hebben daarom maandag bekend gemaakt dat ze vanaf vandaag 6 juli 2020, weer open staan voor het publiek. De voorzorgsmaatregelen die de Torarica Group in samenwerking met het COVID-19 managementteam heeft getroffen, zijn ongewijzigd en zien er als volgt uit:

  • Temperatuur controle bij alle inkomende gasten;
  • Houden aan de 1,5 meter afstand met behulp van ‘afstand’ stickers op diverse locaties;
  • Het aanpassen van de afstanden tussen tafels en zitplaatsen;
  • Minimaal fysiek contact tussen medewerkers en gasten door middel van online bestelmodules en mobiel bankieren;
  • Signs op en rondom het terrein met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals het optimaal wassen en desinfecteren van de handen.

Voor wat betreft de openingstijden is het Pool Terras vooralsnog geopend van 06:00 tot 21:00 en Tangelo van 08:00 tot 21:00 uur. Voor wat betreft TorWellness zijn de aerobicsruimte en sauna vooralsnog gesloten, het zwembad en de overige faciliteiten zijn geopend van 08:00 tot 20:30 uur.

Let wel, toegang tot de gym kan uitsluitend op afspraak en wordt beperkt tot een maximum van vijf personen tegelijk.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.