TV statement regering over recente ontwikkelingen COVID-19 pandemie

5
corona

De Surinaamse regering zal gelet op de recente ontwikkelingen ten aanzien van de COVID-19 pandemie in Suriname, hedenavond een televisie statement hebben. Tijdens dit statement gaat de regering in op aanpassingen van de eerder gestelde COVID-19 maatregelen.

Deze zal te volgen zijn op het overheidskanaal 8.3., GOV TV, STVS op 8.2 en andere particuliere media om 20.00u uur vanavond.


5 REACTIES

 1. Graag ook een statement waarom de overheid niet geslaagd is om een aflossing van +/- 30 miljoen us dollar voor 1 juli te doen op een lopende lening. Gevaar is dat Suriname nu in een default positie beland. Ik hoor daar niemand over. Ken het contract niet echter zal een boete clausule in werking treden.


  Maak melding

 2. Koos 5 juli 2020 At 23:56

  Ik zou zeggen mail je vriend Chan. Hij zit namelijk samen met Hoefdraad nu alle leningen te herfinancieren.


  Maak melding

 3. Als we de wetenschapper moeten geloven dan was corona er al duizenden jaren. Het is nu “ontwaakt”. Volgens andere berichten schijnt corona al(weer) gemuteerd te zijn en gaat een vaccin niet helpen ertegen. Dus weer een nieuw vaccin ontwikkelen…

  Van het AD:
  Het coronavirus dat de wereld teistert, is mogelijk niet in China ontstaan. Een Britse epidemioloog stelt dat het virus ‘veelvoorkomend’ is in andere delen van de wereld. Ruim voor de uitbraak in China. Volgens Tom Jefferson van de Universiteit van Oxford leidde een combinatie van factoren tot de huidige pandemie.

  ,,Ik denk dat het virus hier al was, en dan bedoel ik overal”, zegt Jefferson tegen de Britse krant The Telegraph. ,,We zien waarschijnlijk een sluimerend virus, dat is geactiveerd door omgevingsomstandigheden.” Deze ‘slapende’ ziekteverwekkers zijn er volgens Jefferson altijd en gaan doorgaans ‘nergens heen’. Totdat iets ze wakker maakt. ,,Misschien de aanwezigheid van de mens.”

  Een ander onderzoek toont aan dat een deel van het gen van het SARS-CoV-2 virus al duizenden jaren bestaat. Het stukje dna-materiaal zou zich hebben ontwikkeld ten tijden van de Neanderthalers, zo’n 60.000 jaar geleden. Het virus zelf ontwikkelde zich vele jaren later en zou volgens het onderzoek, dat nog gepubliceerd moet worden, aanwezig zijn in de genen van mensen in verschillende landen.


  Maak melding

 4. ” Deze ‘slapende’ ziekteverwekkers zijn er volgens Jefferson altijd en gaan doorgaans ‘nergens heen’. Totdat iets ze wakker maakt. ,,Misschien de aanwezigheid van de mens.”

  misschien moet Jefferson wakker worden

  Het is vast en zeker begonnen waar de nood nu het hoogste is (Brazil, VS)
  Het is zeker niet begonnen waar de eerste grote besmettingen en doden waren en waar het land als eerste maatregelen zoals lockdown heeft genomen en als eerste weer opgekrabbeld is, nee daar niet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.