zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan slaat vrouw na ruzie over borstvoeding

Man slaat vrouw na ruzie over borstvoeding

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 39-jarige W.T. is op vrijdag 26 juni aangehouden door de politie van Nieuw Nickerie. Dit nadat hij zijn levenspartner heeft mishandeld na een ruzie over borstvoeding geven aan hun baby.

Het koppel heeft een kindje van vier maanden oud. W.T. zat met een vriend te borrelen die thuis bij hem op bezoek was gekomen. Zijn vrouw zat er ook bij en op een gegeven moment legde zij de zuigeling aan de borst. Nadat de vriend vertrokken was kreeg W.T. ruzie met zijn vrouw.

W.T. vond dat zijn vrouw haar borsten aan zijn vriend had getoond toen zij bezig was het kindje te voeden. De ruzie liep zodanig uit de hand dat W.T. zijn vrouw enkele slagen toebracht.

De vrouw deed aangifte van mishandeling tegen W.T. bij de politie. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is W.T. in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Deze vrouw voede het kind van de vriend. Dus die tiet laten zien was niks vreemds. Die kent die allang.

  Whahahaj Nickerievrouwen Krassie.


  Maak melding

 2. Wat een achterlijke opmerkingen hierboven. Jullie domme achterbakse idioten. Bekrompen denkende mensen. Daarom zal Suriname achter blijven. Stelletje dommies. Kan mij mateloos ergeren aan de denkwijze van dit soort achterlijke mensen.


  Maak melding

 3. Ook weer een blanke baby,die de cover van het bericht siert🤔. Ik moet zeggen dat blanken, het vandaag de dag normaler vinden om hun baby in het openbaar de borst te geven, maar door de seksuele gevoelens van de Surinaamse man, die hierbij op komt spelen, wenst hij niet dat zijn vrouw haar borsten in het openbaar toont. Deze mannen hebben een fixatie voor borsten en billen, hun hele denken is daarop gericht..


  Maak melding

 4. Nou W.T. heeft gelijk vertrouw geen vrouw uit nickerie zeer gevaarlijk vlak onder je neus zijn ze in staat met een andere hun lichaam de delen ken dat dus Olivia als ik jou was zou ik mijn mond houden helaas kan ik jou het niet persoonlijk vertellen


  Maak melding

 5. Het voeden van een kind dmv borstvoeding moet gewoon kunnen maar in bijzijn van vreemden is bedekking of afwending wel net zo respectvol naar jezelf en je partner.
  Zo zijn er verschillende gewoonten en gebruiken in verschillende groepen. Ik ken groepen waarbij de vrouw na het huwelijk haar haren bedekt of afscheren omdat die schoonheid alleen voor haar man is.
  Vroeger toen de binnenlandbewoners zich in hun eigen omgeving niet bedekten met de moderne kleding, was een blote borst meer of minder of een zogende vrouw geen probleem.


  Maak melding

 6. “W.T. vond dat zijn vrouw haar borsten aan zijn vriend had getoond toen zij bezig was het kindje te voeden.”

  Dat getuigt inderdaad niet van goede zeden maar om haar daarvoor fysiek te mishandelen gaat wel een beetje te ver.

  Nu mag hij daarvoor gaan brommen en misschien was dat wel de bedoeling van die vrouw.


  Maak melding

 7. Hij moest zijn vrouw niet hebben mishandeld, want hierdoor zit hij nu in de bak.
  Maar aan de andere kant, vind ik dat ze gewoon in een ander ruimte dat kind gewoon borst kon geven.
  Als vrouw is het je lichaam ja, maar persoonlijk vind ik dat het niet netjes is om je borsten gewoon in het bijzijn van een vriend van je man te ontbloten met als reden borstvoeding.
  Laten we eerlijk zijn
  Stel je voor dat je als vrouw een man hebt, met een sixpack, zijn lichaam ziet er heel aantrekkelijk uit en deze man komt met ontbloot bovenlijf voor je vriendin zitten.
  Zou je niet een beetje jaloers worden?

  W.T.moest zijn vrouw niet hebben geslagen, maar ik begrijp hem een beetje.
  Hoeveel keren hebben we niet meegemaakt, dat mensen hun vriend of vriendin als reserve spelers worden gebruikt door hun partners op het voetbal veld onder leiding van sex bond.
  Als je niet op past, verliest je je basisplaats.


  Maak melding

 8. Dan a no spotu mooi spang bobi a vrouw mus habi dan.
  Meestal zie je dat men gewoon met een lapje of dekentje bedekt.
  Als die man van die vrouw het niet gepast vond dan moest hij dat direct zeggen of desnoods opstaan om een lapje te nemen dat zijn vrouw haar boezem kon bedekken.
  Deze tijden zijn anders, vroeger maakte men zich niet al te druk om dingen.
  Nu slaat, steekt of schiet men je om het minste geringste neer.


  Maak melding

 9. Moet de man zijn vrouw opvoeden? Nee toch, ze hoort zelf te weten wat ken en niet kan.
  Ze kent haar man zeker goed, ze weet dat hij het toejuicht als ze haar bobi aan een ander laat zien. Tja, als je huis maar 1 kamer heeft dan kan je niet anders toch 😁😁😁😁😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES