KLM vliegt vanaf 13 juli 2 keer per week van Suriname naar Nederland

18
KLM vliegt vanaf 13 juli 2 keer per week van Suriname naar Nederland
Foto (c) EDWARD WILFRED OLDENSTAM | De KLM 777-300ER op Zanderij in Suriname | juli 2020

Vanaf 13 juli 2020 zal de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) tweemaal per week op de route tussen Amsterdam en Paramaribo vliegen. Nu is dat nog 1 keer per week. Het KLM toestel zal vooralsnog binnenkomen met vracht vanuit Amsterdam en vertrekken uit Paramaribo met passagiers en vracht richting Amsterdam. 

Het vluchtschema zal er, onder voorbehoud van wijzigingen, als volgt uitzien: Op de maandag en vrijdag vertrek uit Amsterdam met de KL713 om 10:40 met aankomst in Paramaribo om 15:00. Op dinsdag en zaterdag vertrek uit Paramaribo met de KL714 om 18:00 met aankomst in Amsterdam om 08:00 (volgende dag).

De redactie van Waterkant.Net verneemt van Martijn Ten Broecke, KLM Country Manager Suriname, dat vanuit Paramaribo alle reizigers mee mogen die voldoen aan de toelatingseisen van de EU zoals op deze website is aangegeven. In geval van de uitzonderingen voor Surinaamse paspoorthouders moet dit wel door documenten aangetoond kunnen worden, aldus Ten Broecke.

Deze vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing B777-200 of -300 met Wifi aan boord. Passagiers hoeven zich niet te melden bij de Nederlandse Ambassade en kunnen een ticket kopen online via klm.sr, via email pbmreservations@klm.com of bij het KLM kantoor aan de Hofstraat 1.

De KLM meldt verder: “Omdat de veiligheid van u, de crew en onze employees voorop staat, adviseren wij u zich te houden aan de protocollen en maatregelen opgesteld door de overheid, luchtvaart maatschappij en luchthavens. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.klm.sr en voor een duidelijk beeld van de maatregelen op Schiphol en aan boord naar onderstaand YouTube filmpje”:


18 REACTIES

 1. Prima initiatief van de KLM.De luchtvaart komt enigszins weer opgang. De reizigers zullen zeker hiermee blij zijn.

  Wat betreft de SLM kunnen ze opdoeken. SLM is een en al een corrupte bende. Afgelopen 10 jaren steeds in de rode cijfers. Broeinest van familie en vrienden van mpp bouta.


  Maak melding

 2. Als u denkt, dat ze de witte “poeder” missen, dan kan u gelijk hebben!!! De bedoeling is dat we kunnen reizen.
  Er zullen altijd, personen zijn die misbruik gaan maken om snel rijk te worden met alle vernietigende aspecten.

  En dat is heel erg en jammer!
  Ik denk dat u met mij eens bent!!


  Maak melding

 3. Agoetigri
  Helaas binnenkort weer ABOB bolwerk als de vooruitzichten niet bedriegen.

  Ik hoop dat SLM haar rol gaat vinden en als merk Suriname gaat branden en er met partners voor gaat zorgen dat er optimaal op, in en rond Suriname gevlogen gaat worden. Zij kan haar B777 beter onder het management brengen van een partner die Amazonia als markt ziet en via Paramaribo gaat bedienen.
  Europa/VS naar Amazonia via Paramaribo scheelt pakweg 10 uur vliegen voor een reiziger ofwel op een trip word een hele dag bespaart en veel CO2 emissie bespaart.


  Maak melding

 4. Haha..
  Goudmijn voor KLM gaat nu open!
  SLM doet nog proefvluchten boven zanderij. wanneer krijgen de kakkerlakken van de SLM een beetje managing klimaat in hun donder?? Het hele systeem spoort niet.
  Graaien en het verrijken van families daar zijn ze wel goed in.

  Ben benieuwd wanneer het eerste vlucht richting Amsterdam zal worden gerealiseerd.

  Succes!!


  Maak melding

 5. BEN ER ZEER BLIJ MEE.
  ALLEEN NOG PASSAGIERS SCREENEN BIJ HUISARTS EN OP SCHIPHOL EN ZANDERIJ DAN VOLOP WEER MENSEN VERVOEREN.
  CORONA GAAT NOOIT MEER WEG NET ALS INFLUENZA EN MALARIA EN DENGUE ETC.
  MENSEN MOET VANAF NU DEALEN ERMEE.

  DUS NORMALE ACTIVITEITEN 100% OPPAKKEN. ALSOOK TOERISME.

  HOPELIJK ZIJN DE HOTELS EN VAKANTIEPLEKKEN IN SURINAME AL IN ORDE GEBRACHT IN DE AFGELOPEN 5 MAANDEN. GENOEG TIJD GEHAD.

  DUS GEWOON TICKETS WEDERZIJDS NU VERKOPEN EN VLIEGEN EN LAAT HET TOERISME 100% WEER OPBLOEIEN. NOGMAALS CORONA GAAT NOOIT MEER WEG. MENSEN ZULLEN BLIJVEN ZIEK WORDEN EN DOODGAAN. DAT IS HET LEVEN VAN NU ALA 2020. EEN MONDKAP EN VEEL HANDEN WASSEN ETC IS VOLDOENDE


  Maak melding

 6. De vraag naar de witte poeder is groot. Gelukkig dat KLM weer vliegt, men probeert het via de zuiden buren maar dat gaat soms goed. De bedoeling is wel om te reizen, maar er zijn sommige koppen die de lekkere witte koekjes mee nemen met suikermuisjes

  En in sommige gevallen bestrijdt de lekkere witte koekjes armoede in Holland.


  Maak melding

 7. Wat een gedoe, in het filmpje pfff. Wordt inderdaad nooit meer hetzelfde, net als na ’nine eleven’. Online incheck is bekend, maar 9 uur lang verplicht een masker op. Dat trek ik niet, heb niet eens een masker.

  Nou gaan jullie maar eerst, ik wacht het af. Misschien in dec, wordt een speciaal oudjaar. Komen we pagara afschieten, hier is het verboden.


  Maak melding

 8. Heel goed nieuws! Want anders kunnen families de rest van hun leven elkaar enkel via beeldbellen zien aangezien slm dood is en er geen andere maatschappij is die daar vliegt. Dus fantastisch dat de zeer hoog aangeschreven KLM de mogelijkheid biedt om elkaar te kunnen blijven zien en de surineds meteen wat benodigheden kunnen meebrengen naar Su, zoals bijvoorbeeld paracetamol en tandpasta want dat is heel onbetaalbaar danwel enorme schaarste.


  Maak melding

 9. Ben ik een azijnpisser ls ik mij afvraag wat de grootaandeelhouder van de KLM van deze plannen zegt. Corona heerst in Suriname maar KLM gebruikt mi Suriname als proefgebied. Corendon werd op de vingers getikt omdat ze van plan waren weer op Turkye te vliegen door de 2e kamer.
  Nu is het hier tamelijk stabiel in Nederland/Europa en begrijp me niet verkeerd want ik gun iedereen een reis naar Nederland. Voor zover ik dit bericht begrijp, gaan er alleen passagiers op de KL714 mee maar niet op de KL713 (medische hulptroepen naar ik heb begrepen uitgesloten want die zijn geen vracht in de menselijke betekenis van het begrip).
  Ja ik maak me wel ff bezorgd om de gasten die hierheen komen en ddat een mondkapje gedurende een bepaalde tijd geen hol uitmaakt voor het virus(denk aan de besmetting in de DNA)! Tijdens de vlucht zijn er ook eet en drinkmomenten waarbij de mond/neuskap afgaat.
  Gaan de passagiers na aankomst in Europa nog in quarantaine? Want de incubatietijd van het virus heeft niet de duur van een vlucht PBM/AMS.


  Maak melding

 10. Bouta heeft de luchtruim versneld geopend. Koste wat het kost wil hij zijn laatste coke exporteren. Het vliegtuig moet goed gescreend worden.


  Maak melding

 11. @ Sammy Queen.
  KLM is altijd door blijven vliegen. het minimum was ongeveer 5% van het aantal vluchten.
  Men start nu langszaam op naar alle belangrijke bestemmingen.
  Met gedisciplineerd gedrag nemen de risico’s redelijk af.
  Zie het verschil tussen Europa en de VS. Door de discipline is in NL de verdubbelingstijd nu al opgelopen tot 3 jaar Suriname is dat nu een 1 maand en in de VS 4 weken (bron John Hopkins via CNN). Het gaat niet meer om het aantal doden maar of het gezondheidstelsel het aan kan en de mensen rekeninghouden met elkaar.

  Neem een voorbeeld aan NL daar gaat het best goed. Neem geen voorbeeld aan de VS en Brazilie. Waar mensen dicht bij elkaar binnen moeten leven wordt bescherming noodzakelijk.


  Maak melding

 12. € 85, slechts €85 en dan nog lopen mensen te klagen over dit flut bedrag.
  Wel een grote mond over hoe goed ze het hier hebben, over de pakketten die ze sturen, over de Hollanders.
  Maar €100 om je land te helpen is te veel gevraagd. Maar wel klagen als je in Suriname bent, over allerlei voorzieningen die er niet zijn, klagen klagen klagen.
  Wel eten jullie me mars.


  Maak melding

 13. John laten we het er .aar op houden dat je schrijft naar dat je verstand hebt, want een beetje slimmerik vraagt de PSA status aan voor de duur van 5 jaar kosten 100 euro, kun je 6 maand aaneen gesloten met een mogelijk verlenging van nog eens een half jaar in Suriname verblijven.
  Volgens mij kun je moeilijk de zon in het water zien schijnen, speelt een stuk jaloezie mee bij jou


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.