Jarige NDP feliciteert degenen die verkiezingswinst hebben behaald

17
NDP vergadering gaat door ondanks samenscholingsverbod
Foto: ter illustratie

In Suriname vierde de Nationale Democratische Partij (NDP) zaterdag 4 juli haar 33ste verjaardag. In een persbericht feliciteerde de partij degenen die een verkiezingswinst hebben behaald. “Wij accepteren onze plaats in de oppositie van waaruit een constructieve opstelling en zeker alle ondersteuning verwacht mag worden, indien het gaat om het national belang” aldus de NDP.

De NDP zei verder haar verjaardag niet onder niet bepaald prettige omstandigheden te vieren. “We zitten als natie midden in een oorlog met het COVID-19 virus waarvan het einde nog niet in zicht is en moeten ook de gevoelige verkiezingsnederlaag zien te verwerken. Onder deze omstandigheden lijkt het daarom gepast om geen feest te vieren maar eerder te bezinnen”.

De Surinaamse partij brengt een woord van dank uit naar alle stonfoetoe’s die ondanks alles toch op hun partij gestemd hebben, vooral gelet op de zeer moeilijke economische omstandigheden in het land waaronder het volk gebukt moet gaan.

“Het ligt namelijk voor de hand dat de zittende regering hiervan verweten wordt, maar vergt inzicht om de ware oorzaken te begrijpen. De komende regering zal zondermeer met de uitdagingen die hiermee gepaard gaan geconfronteerd worden en dan zal al gauw blijken dat alleen met een nationale inspanning wij als land zullen overwinnen” aldus de partij van president Bouterse.

“In het bijzonder onze leden en sympathisanten wil ik namens de partijleiding van harte feliciteren met deze dag en vraag hen het hoofd zeker niet te laten hangen, maar deze dag te zien als een nieuwe kans om van de gemaakte fouten te leren en met vereende krachten onze partij verder voor te bereiden op de toekomstige uitdagingen die wij ongetwijfeld op onze weg zullen tegen komen” aldus ondervoorzitter Ramon Abrahams.


17 REACTIES

 1. “De komende regering zal zondermeer met de uitdagingen die hiermee gepaard gaan geconfronteerd worden en dan zal al gauw blijken dat alleen met een nationale inspanning wij als land zullen overwinnen” aldus de partij van president Bouterse.”

  Had je maar niet overal lopen bedelen en leningen afgesloten dan had de komende regering niet jouw troep hoeven opruimen.

  Jullie hebben letterlijk en figuurlijk alles maar dan ook alles leeggeroofd.


  Maak melding

 2. De 2 grootste stucturele problemen heeft nog geen enkele regering kunnen oplossen nl. Saneren vh overheidsapparaat en een belastingssysteem gebaseerd op de breedste schouders die de zwaarste lasten moeten dragen. Ik kijk uit naar wat de nieuwe regering gaat doen.


  Maak melding

 3. De beste felicitatie die de NDP de samenleving kan geven is:
  De NDP ontbinden of opheffen.
  Genoeg is genoeg. AJB stoppen om met valse drogredenen het domme deel van de bevolking te misleiden. maakt niet welk geloof je hebt, het is zonde.
  Iedereen van de NDP die heeft gestolen de bezittingen terug geven en waarom:
  zoals God jullie had geplaatst zo heeft God jullie weer verwijderd van het toneel.
  En omdat jullie God hebben misbruikt zal de zelfde God jullie straffen en tot het einde der dagen zal jullie ziel geen rust en vrede kennen.
  Dat kan je proberen te onderdrukken door gebruik van Drank en Drugs maar die werken maar kort en telkens als je dreigt nuchter te worden neemt de angst en onrust alleen maar toe.
  kom met je zelf in het reine nu het nog kan.


  Maak melding

 4. Aldus de partij van diefstal,misbruik en dictatuur. Suriname beroofd ,gekleineerd, kapot,failliet, en met internationaal schande achtergelaten. En nog steeds denken ,wij zijn het…jullie zijn niks.Ren mmp flikkert.Oja deze krant verwijderd mijn post….nekschot!


  Maak melding

 5. NDP-MAFFIA,

  van harte proficiat met de verkiezings-afstraffing.

  De korte periode dat NDP nog bestaat, zijn jullie slechts ……..

  POLITIEKE KUIKENTJES 🥊🥊🥊🥳🥳🥳


  Maak melding

 6. Volgens welingelichte kringen wordt de heer Brunswijk zwaar gesponsord door Rudisa. Als dat zo blijkt dan is het different faces maar op de achtergrond gewoon weer same sh#t…

  Deng no lobi Sranan, den lobi MONI!


  Maak melding

 7. Dat ze een kans krijgen om van gemaakte fouten te leren, foei toch omdat te zeggen NDP.
  Het moet zijn bewust gemaakte fouten hoor Abrahams en dat weet je. Joe Geld Wolf dat je bent.

  En waren zeker ongeschoolde burgers aanwezig die je geloven. Je kon ze beter een laatste NDP pakket hebben geven dan had je ze geholpen in de tijd van Covid-19, Want volgens NDP was Suriname Covid vrij.


  Maak melding

 8. Deze ziek parasieten van de ergste soort zouden allemaal bestraft moeten worden voor gebruik van de term nationaal belang. Ze hebben zelf heet bestuur gehad en een dik brevet van onvermogen verkregen. Het zit dit ongedierte in de genen om alleen achteruitgang te kunnen brengen. Zelfs met de beste wil zou het niet lukken. De nieuwe bestuurders moeten dit ongedierte met hun eigen wet tegen corruptie voor langere tijd uit de samenleving moeten verwijderen. Met nieuwe belastingwetgeving de inkomsten van de staat opkrikken en met terugwerkende kracht dit ongedierte alsnog aanspreken belasting te betalen over het gestolen vermogen en daarnaast ook dit vermogen in beslag nemen, kaal plukken dus. Ordinaire dieven die ook nog praatjes hebben moeten als voorbeeld gesteld worden voor allen die zelfverrijking als doel hebben middels corruptie of ander oneigenlijk handelen.


  Maak melding

 9. Niks wat deze ondingen uitkramen heeft enige waarde en dat omdat zij zelf hebben aangetoond op geen enkele wijze het land dienstbaar te kunnen zijn. Er zijn lieden die menen een heleboel met geld te kunnen bereiken, maar Vrouwe Justitia houdt daar geen rekening mee. Als je de wet hebt overtreden zal je geconfronteerd worden met machten die hierop zullen reageren. Hetzelfde systeem, regeermacht, dat door deze ondingen is misbruikt, zal er nu voor moeten zorgen om duidelijk te maken, dat misbruik niet loont en slechts oproept, eigenlijk vordert, dat hier op gepaste wijze een reactie komt. Betreft niet alleen de ondingen die de handelingen gepleegd hebben, maar ook de anderen die hiervan hebben geprofiteerd en dat zijn er veel velen. Familie, vrienden, kennissen, zakenpartners en loyalisten om te beginnen.


  Maak melding

 10. Oppositie? je moer. Stenig ze jaag ze het land uit. Zij zijn verantwoordelijk voor de diepe shit waarin Su nu zit en de komende jaren in zal blijven zitten. Schuldeisers zullen met extra eisen komen, VHP en ABOP moeten proberen de neergang te remmen. Aan groei hoef je TOTAAL niet te denken. Hopelijk worden schulden ook niet kwijt gescholden, want hier rekenden de teringhonden van de ndp op
  me mars


  Maak melding

 11. Deze WIES WASIE PARTIJ heeft geen bestaansrecht meer: Ze zorgen alleen maar voor DOFFE ELLENDE in het land.

  WEG MET DEZE KUMAKOISI INCOMPETENTE LIJDERS.

  DE NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ is synoniem voor ARMOEDE
  WEG MET DEZE TERING CRIMINELE BENDE

  De mensen die voor deze Tering MAFFIOSI gestemd hebben moeten zich laten nakijken bij een Psycholoog.


  Maak melding

 12. Hier komt de strategie van Chan.
  Hij wordt president en heeft de absolute macht (denk aan presidentiele besluiten)
  Abop heeft o.a. ministerie van Justitie en moet zodra de veroordeling van Bouterse is uitgesproken en definitief is geworden Bouterse gaan ophalen en afleveren in Santo Boma.
  Krishna Mathoera is minister van Defensie en verbiedt de legertop om iets binnenlands te ondernemen.
  zodra het leger iets onderneemt roept Chan hulp van het buitenland in.
  Weet dat Abop in Suriname lawaai kan maken maar daarbuiten totaal niet relevant is.
  meer insights de volgende keer


  Maak melding

 13. De ndp is een criminele organisatie bestuurd als de maffia onder een crimineel en zijn handlangers. Graag de boekhouding van deze orga controleren, verbannen als het niet klopt en de beschuldigden kaal plukken en naar Santo Boma sturen.


  Maak melding

 14. Indien de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ de verkiezing had gewonnen dang Sranang beng KKA helemaal.
  God heeft Suriname behoed voor een PAARSE TOTAL DESTRUCTION.

  Deze LEBAS moeten uitgerookt worden. WEG MET DEZE BOZE GEESTEN


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.