dinsdag, februari 27, 2024
HomeUitgelichtNa lange tijd weer volle KLM vlucht van Suriname naar Nederland

Na lange tijd weer volle KLM vlucht van Suriname naar Nederland

-

Does Travel & Cadushi Tours

De KLM is zaterdagavond met een vol toestel vanuit Suriname naar Schiphol vertrokken. Het is voor het eerst sinds de coronacrisis en de sluiting van het Surinaamse luchtruim dat de maatschappij weer met een volle vlucht richting Nederland gaat.

De Boeing 777-300ER vertrok om 18.00u vanaf de internationale luchthaven van Suriname en komt zondag om 07.30u aan in Nederland. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er bijna 400 personen aan boord zijn op de KL714 vlucht.

Het is niet duidelijk of het gaat om ‘gewone’ reizigers of repatrianten die gestrand waren in Suriname. Het toestel vloog vrijdag vanuit Schiphol naar Suriname met aan boord een team van medici die Suriname gaan helpen in de strijd tegen het coronavirus.

UPDATE – KLM vliegt vanaf 13 juli 2 keer per week van Suriname naar Nederland:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Onvolledig artikel, luie journalist. Hoe kan je een artikel schrijven, waarin je een vraag stelt, “Het is niet duidelijk of het gaat om ‘gewone’ reizigers of repatrianten die gestrand waren in Suriname” dat met een simpel telefoontje kan worden beantwoord.
  De vraag kan zijn” Is het luchtruim van Nederland/Schengen Staten opengesteld?”


  Maak melding
 2. In Suriname zijn zoveel besmettingen snap niet dat de regering toelaat een volle vlucht toe te laten straks zijn wij weer de pineut in Nederland en dat zal gebeuren.
  Hebben ze geen geduld onbegrijpelijk.


  Maak melding
 3. Waarom naar Suriname als je nog eens bijna 75 euro, voor een visum kwijt bent. De kosten voor je ticket zijn bijna 600 euro, reken maar uit, dan al de dozen met eten die je vooraf post, de cadeautjes die je waarschijnlijk ook nog voor de familie meeneemt? Alle dure boodschappen in Su, je kosten voor onderdak bij de familie, want ik neem aan dat je die betaald, en niet zo onfatsoenlijk bent,om hun voor alle kosten te laten opdraaien. Blijf thuis, of ga naar Spanje, Suriname brengt teveel kosten mee, en de familie wordt door de loge’s,ook met extra kosten opgezadeld.


  Maak melding
 4. Niemand verplicht je om huiswaarts te keren. Als het je niet bevalt dan km je niet.
  Het moet OMHOOG!! Suriname heeft dit geld harder nodig dan de toerist.


  Maak melding
 5. men moet zanderij nu opengooien voor nederlanders.

  op elke vlucht zit plusminus 1/2 miljoen euro voor suriname in mensen hun zak aan vakantiegeld.

  men slaapt daar echt.

  corona gaat nooit meer weg.

  is ermee dealen tot we een keer doodgaan nu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES