zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidEdward Belfort ontkent besmetting met coronavirus

Edward Belfort ontkent besmetting met coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

Al enkele dagen wordt er een gerucht in Suriname verspreidt dat ABOP topman Edward Belfort ook besmet zou zijn met het gevreesde coronavirus. De Surinaamse oud-minister heeft vrijdagmiddag op zijn eigen Facebookpagina echter aangegeven dat dit absoluut niet het geval is.

Beste partijgenoten en Sympathisanten. Er wordt al geruime tijd op facebook beweert dat ik COVID-19 positief ben. Het berust NIET op waarheid. Voor zij die ziekte voor mij wensen, bid ik dat God ze mag beschermen en dat COVID-19 ver van hun en hun geliefde mag blijvenaldus Belfort.

Het gerucht kwam een dag nadat bekend werd dat PL leider Somohardjo en ABOP voorzitter Ronnie Brunswijk wel besmet zijn met het COVID-19. Brunswijk was voor observatie opgenomen in het ziekenhuis maar mocht snel weer naar huis.

Gran tangi gi alla den gelukswensen, nanga alla den geschenkšŸ’› Alles is in orde, ik voel me goed. Houd je aan de COVID voorschriften. Be Safe” zei Brunswijk vrijdag. Ook PL leider Somohardjo is inmiddels thuis.

Deze pagina verspreidde het nepbericht over Belfort:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Ik mag toch hopen dat ongeacht je politieke voorkeur of achtergrond het duidelijk moet zijn dat Belfort echt gewoon totaal niets gaat betekenen voor de Surinaamse samenleving. Deze man spoort niet.


  Maak melding
 2. Wendy@
  Je zegt dat hij zelf een virus is…
  En wat heb je dan te zeggen over die paarse stront moordenaar..
  Jouw pleesident….
  En wat heb je over jezelf te zeggen…
  Ik wil je Ć©Ć©n ding zeggen:
  Je hebt niet alleen maar zaagsel in je kop, maar ook behoorlijk veel paarse stront..
  Al jouw meningen op deze site zijn achterlijk en waardeloos…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES