COVID-19: 14 nieuwe besmettingen en 13 personen genezen

1
coronavirus-covid-19

Het aantal mensen in Suriname dat positief getest is op het coronvirus, is vrijdag verder gestegen. Vrijdag zijn 14 personen positief getest en 13 genezen verklaard. Dat blijkt uit de cijfers van de officiële Surinaamse COVID-19 website.

Het totaal aantal besmettingen gemeten vanaf begin maart is gestegen naar 561. Het aantal actieve cases bedraagt nu 281. 7 personen liggen op Intensive Care, 267 personen zijn genezen en 13 zijn overleden.

Momenteel zijn er in totaal 522 personen in overheidsquarantaines.


1 REACTIE

  1. Hier is Suriname doen we ons best om besmetting te voorkomen. Mondkap, sanitizer, ontsmetting, social distance, thuisblijven etc.

    Wat doet Bolsonaro van Brazilië, hij stelt het dragen van een mondkap niet verplicht voor winkels, kerken en scholen. Hij heeft ook verplichte verstrekking van beschermend materiaal aan medewerkers en sociaal zwakkeren geschrapt. Een andere functionaris heeft gewoon een uitspraak gedaan dat wie dood moet gaan die gaat maar.
    Ik denk dat ze daar bewust de armere en zwakkere mensen dood willen laten gaan.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.