Voortvluchtige verdachte aangehouden door politie van Albina

7
Voortvluchtige verdachte aangehouden door politie van Albina
Foto: Korps Politie Suriname

De politie van Albina heeft op zondag 28 juni de 32-jarige Fabian A. (foto) aangehouden voor het stelen van een buitenboordmotor. Fabian bleek een voortvluchtige verdachte te zijn, meldt het Korps Politie Suriname.

In het jaar 2019 moet de verdachte zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging bij een zinkplatenfabriek te Albina.

Fabian werd vervolgens overgedragen aan de collega’s van Recherche Oost. Zij zullen de zaken contra hem verder onderzoeken. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Fabian in verzekering gesteld.


7 REACTIES

  1. Een buitenboordmotor stelen is wel een wereld van verschil met een zware bloeddorstige drugscrimineel die opdracht heeft gegeven voor vele liquidaties waaronder ook een advocaat…


    Maak melding

  2. Hij kon liever zwemmen naar overkant dan was hij niet gepakt😉 Hij was blijkbaar zeker weer te lui om dat te doen, vandaar het eeuwig blijven stelen. Ik hoop dat hij lopend naar bureau is gebracht. Een beetje inspanning kost ook niks… Ga een baan zoeken kerel….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.