dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewelddadige inbrekers door buurtbewoners toegetakeld, politie doet onderzoek

Gewelddadige inbrekers door buurtbewoners toegetakeld, politie doet onderzoek

-

De politie in Suriname gaat een onderzoek doen naar de ernstige mishandeling van deze twee gewelddadige inbrekers, die op 1 juli jongstleden werden aangehouden na een inbraak te Winti Wai. Op videobeelden die rond gaan via WhatsApp (screenshot hierboven) is te zien dat de twee aan handen en voeten vast gebonden mannen tot bloedens toe zijn toegetakeld.

Een van de mannen heeft zelfs kapwonden opgelopen. In de filmpjes is te zien dat de ene ligt in de laadbak van een politieauto. Hij heeft kneuzingen en bloedingen over zijn lichaam. De ander ligt in een gootje langs de rand van de weg.

De buurtbewoners die het recht in eigen handen namen, deden dat omdat de rovers de bewoners van het huis in hun slaap gewapend met een vuistvuurwapen en een moker overvielen. De criminelen gingen daarbij gewelddadig om met het gezin en vroegen naar geld en sieraden.

De rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten zullen onderzoeken door wie de mannen mishandeld en gekapt zijn. Die personen hebben zich schuldig gemaakt aan zware mishandeling, meldt de Surinaamse politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. Suriname is niet in staat gebleken om de rente en de aflossing voor de US$ 125 miljoen lening die op 30 juni betaald moesten worden, op te hoesten. Het gaat om US$ 23 miljoen. De regering probeert nu de schuld te herschikken, om zo ruimte te creëren voor de aflossing. Houders van de obligatie van US$ 125 miljoen hebben tot 8 juli de tijd om te beslissen of ze meegaan met de wijzigingen in onder andere het aflossingsschema. Mpp k. Paarse regering !! Ze hebben Suriname tot op het bot vernietigd.


  Maak melding

 2. Ze moeten dan zoeken naar iemand die zijn kaptechniek nog niet onder de knie heeft, misschien een slager in opleiding. Een ervaren slager had allang soepvlees van ze gemaakt.


  Maak melding

 3. Genoeg is genoeg.
  Buurtbewoners, jullie verdienen een pluimpje.
  Ik kijk ook niet meer toe.
  In zulke gevallen, help ik alleen de slachtoffers.
  En gooi het op” noodweer”.


  Maak melding

 4. ik snap wel dat de politie met een verklaring moet komen, om de gemeenschap op te wijzen dat eigen rechter spelen, niet mag.
  Aan de andere kant is de burgerij ook moe, dat ze steeds geteisterd, mishandeld en verkracht worden door criminelen.
  Wat nog pijnlijker is, is dat deze beesten door een technische fout in het onderzoeksdossier, of een meedogenloze slimme advocaat vrijuit gaan. Dan wordt je nog uitgelachen en bedriegt door deze criminelen.
  winti wai wordt al jaar en dag geteisterd door criminelen en de pakkans van de politie is minimaal
  advies aan de buurtbewoners, in het vervolg geen video beelden maken, waarop de lyncher (mensen die hun recht zoeken) te zien en herkenbaar zijn.


  Maak melding

 5. Jammer dat de cutlas hun slagaderen hebben gemist. Goed zo buurtbewoners voor het veilig maken van jullie buurt. Elke dief gaat vanaf nu jullie buurt overslaan.


  Maak melding

 6. Belangrijker is, dat de politie na gaat wie de rovers al beroofd hebben en hoe de slachtoffers weer over hun haven en goed kunnen beschikken, de status van een ordinaire inbreker (s) verdiend op dit moment geen prioriteit.


  Maak melding

 7. De politie in Suriname gaat een onderzoek doen naar de ernstige mishandeling van deze twee gewelddadige inbrekers, die op 1 juli jongstleden werden

  Ja je leest het goed er is hier sprake van gewelddadige inbrekers en zeker weten dus dat ze de slachtoffers gewelddadig aanpakken.
  Dus is de enige conclusie dat ze ook op een gewelddadige wijze worden getrakteerd indien zij worden gepakt.

  Volgend voorbeeld
  Een 70-jarige vrouw in Suriname, is vrijdagochtend in haar woning aan de Riekelaan in het politieressort Uitvlugt, overvallen door twee rovers.

  Nu dus mijn vraag
  Wat zou je met deze criminelen moeten beginnen als je ze hebt aangehouden?
  Volgens de officiële melding van de politie “aanhouden en overdragen aan de wet”
  Nou ik zou adviseren om de door de voorruit te gooien en verklaren dat ze wilden wegrennen en door de ruit zijn gesprongen en de slagaderlijke bloeding daardoor is veroorzaakt.
  Wel zo snigger zijn om de politie te bellen als er sprake is van “doodgebloed”


  Maak melding

 8. Het moet nou afgelopen zijn met het constant geroof in Su. Politie beseft niet wat voor trauma en impact het heeft op de slachtoffers. Net als hoe de NDP rovers zijn afgestraft met het verlies van de verkiezingen moeten de zware criminelen/rovers afgestraft worden… Genoeg is genoeg!!!! No go roof!!!


  Maak melding

 9. Beste humanisten,
  ik vind dat de buurtbewoners moeten worden benoemd tot buitengewone politiemensen.
  Hierna een opleiding en hupa kee, Yes they can.

  Dit heeft niets te maken met de afschuwelijke sharia wetten, waar mensen bewust worden uitgebuit en doodgemaakt.
  Deze rovers hebben al lang de risico van hun beroep ingecalculeerd, daarom zijn het rovers.
  Ze hebben schijt aan hun mede landgenote. Het zou pas van roversmoed getuigen als deze abanies druga baas te Leonsberg zouden proberen wat miljoenen US dollars lichter te maken.

  Maar nee weerloze burgers op gruwelijke manieren mishandelen en beroven kunnen ze heel goed.

  Misschien kunnen de mensen die het zielig vinden voor deze rovers geld inzamelen om de kosten te dekken? Eerst voor de slachtoffers en daarna voor advocaat kosten voor deze abanies?


  Maak melding

 10. Hebben de inbrekers geen eigen rechter gespeeld om huis vrede breuk te plegen. De buurt moet beloond worden want ze nemen de politie werk uithanden


  Maak melding

 11. Pas op voor akwasi ,want die gaat jullie aanklagen wegens racisme . Ben benieuwd of hij ook nu gaat demonstreren en al die meelopers met hem mee!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES