NPS-voorzitter Gregory Rusland ook positief getest op coronavirus

6
NPS voorzitter Gregory Rusland

De voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, is ook positief getest op het coronavirus. Op woensdag bleek dat zijn partijgenoot, onder-voorzitter Jerrel Pawiroredjo, besmet was met COVID-19.

Na het nieuws van de mogelijke COVID-19 besmetting binnen de top van de nieuwe coalitie was ook Chan Santokhi in beeld gebracht. De VHP heeft net bekend gemaakt dat zijn testresultaten negatief zijn. VHP voorzitter Chan Santokhi is dus corona vrij bevonden.    

De voorzitter van de Oranjepartij geeft echter aan vooralsnog door te zullen gaan met de extra voorzorgsmaatregelen. Hij beperkt zijn fysieke contacten tot een minimum. Verder gaat hij nog enkele dagen in zelfisolatie met slechts de hoognodige ontmoetingen in het kader van het traject dat voor hen ligt.

De VHP zegt erg begaan te zijn met het lot van de overige partners en wenst de getroffenen een spoedig herstel toe. De voorzitter van de VHP doet beroep op eenieder, om in het belang van zichzelf en de bescherming van anderen de instructies van onze gezondheidsautoriteiten strikt op te volgen.


6 REACTIES

 1. Ik kijk uit naar de persoon die als eerste gaat zeggen dat het een opzet van de NDP is. Come up, wie is de eerste? Veel beterschap aan de nieuwe coalitieleiders. Mijn advies is om iedereen en dan ook iedereen die maandag in DNA was en degenen met wie zij contact hadden, te testen en, indien nodig, isoleren. IK geloof niet dat Somo de bron is, t kan gewoon een stoel, de microfoon, de deurknop enz zijn.


  Maak melding

 2. Het beste is iedereen verplicht 2 weken isoleren die in de dna aanwezig was en de draad weer oppakken want je ziet met dat gehaast wat er uit de bus kom. Als ik de president was zou ik gewoon afzien om de overdracht eerder te laten gebeuren gewoon 12 augustus afwachten ik ben benieuwd of men voor de 10 juli weer gaan vergaderen


  Maak melding

 3. @ Talk right
  je bent te laat mie boi. ik heb dit gisteren al gelezen en terecht! Als je bereid bent mensen op de vlucht in hun rug dood te schieten, als je bereid bent duizenden mensen te laten sterven oa Moiwana, als je bereid bent alle bezittingen te stelen en bergen met schulden achter te laten, als je bereid bent in tijden van nood auto’s te kopen voor dc, bootjes, liegtuigen in plaats de noden van de mensen te verlichten, als je rustig kan gaan slapen als Paramaribo in brand staat, als je regels afkondigt en vervolgens rokend en drinkend vrouwen betastend, in ziekenhuizen verpleegsters om je nek laat hangen in het kader van stem om mij
  dan jongen, ja dan is het besmetten van een aantal regeringsleiders, waaronder excellentie Brunswijk, een kleinigheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.