donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidSomohardjo volgens Herald besmet met coronavirus. Zoon Bronto ontkent

Somohardjo volgens Herald besmet met coronavirus. Zoon Bronto ontkent

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname gaat vanmorgen het bericht rond dat PL voorman Paul Somohardjo besmet zou zijn met het gevreesde coronavirus. Het bericht is de wereld ingebracht door de Surinaamse nieuwssite SR Herald. Somohardjo’s zoon Bronto ontkent echter tegenover dagblad Suriname dat zijn vader besmet is.

Volgens Herald zou Somohardjo gisteravond laat zijn binnengebracht op de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bronto Somohardjo zegt tegen het Surinaamse dagblad dat het geruchten zijn en dat zijn vader niet in het ziekenhuis ligt.

Ondanks de ontkenning van zijn zoon meldt ook Starnieuws dat Somohardjo positief is getest. Volgens GFC Nieuws heeft de vrouw van Somo de besmetting bevestigd.

Volgens nog onbevestigde berichten zou ook NPS ondervoorzitter Jerrel Pawiroredjo besmet zijn en hierdoor zou heel het hoofdbestuur van de NPS in quarantaine moeten gaan. Ook gaan er berichten rond dat heel DNA in quarantaine zou moeten gaan. Deze informatie is niet officieel bevestigd dus later meer.

UPDATE – Het is bevestigd, zowel Somohardjo als Pawiroredjo zijn besmet met het coronavirus Lees ook:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Besmet zijn zegt nog niks. De meerderheid zit in quarantaine en de meeste gevallen herstellen weer na besmetting. Pas als je in de ICU ligt dan is het een kritische situatie.

  Vooralsnog is het de vraag of de berichten berusten op de waarheid, dus nog geen reden tot paniek.


  Maak melding

 2. Niets is verloren
  Leden van het noeuwe regering die denken besmet te zijn met het coronavirus,ga in quarantine.Ook de personen die in direkt contact zijn gekomen met deze personen,ga in quarantine en laat je testen.40 jaren hebben we als land verloren aan het boutavirus.Genoeg is genoeg.
  We wensen de nieuwe regering heel veel succes en beterschap.


  Maak melding

 3. Wendy. Covid maakt geen grap. Het is al erg genoeg dat er mensen besmet raken ongeacht wie ze zijn. Dus laten we een ieder beterschap toewensen en zelf de gezondheidsregels in acht nemen. A boeng?


  Maak melding

 4. Vreemd dat de zoon (bij hem zijn er ook een paar draadjes los) ontkent en de vrouw bekent. Is er geen goed contact tussen vader en zoon of weet hij het gewoon nog niet.
  Het is toch erg dat mensen die het beter behoren te weten de mond en neus bescherming niet serieus nemen.
  als in het hoogste college van staat het virus huis gaat houden zijn wij in de aap gelogeerd.
  het eerste wat in mijn opkwam bij het lezen van het bericht was karma.
  ik maak me terecht ernstig zorgen want een deel van de aanwezigen maandag behoort tot de risico groep en heeft onderliggende aandoeningen.


  Maak melding

 5. POLITIEK BEKEKEN WIL DESI MENEER SANTOKHI ONDER HET MOM VAN COVID ONDER DWANG IN QUARANTAINE LATEN PLAATSEN.
  SCNENARIO: ER MOET PANIEK ONTSTAAN IN DE SAMENLEVING
  VERVOLGSCENARIO: DE MAN ONDER HET MOM VAN COVID LATEN BEZWIJKEN.
  DOEL: IEMAND ANDERS ALS PRESIDENT.

  CONCLUSIE: VERGADERING VAN DONDERDAG 2 JULI MAG NIET DOORGAAN.
  VERGADERING VAN VRIJDAG 3 JULI MAG NIET DOORGAAN.

  BENOEMING PRESIDENT EN VICE PRESIDENT MAG GEEN VOORTGANG VINDEN.

  DAT NOEMT DE NDP EEN ZEER SOEPELE TRANSITIE……………


  Maak melding

 6. Ik vraag mij af als Bouterse de testen doet??? Verder rest er mij te zeggen dat als er politiek met deze ziekte gespeeld zal worden wij als volk serieus de banaan zullen zijn, want wat is nu wel echt?? Hoe is die besmetting gelopen, wie zijn de aders, hoe verspreid het zich verder??? Te denken dat nu men nog politiek wilt voeren mee, als die virus zo’n neppe is hoe komt het dat in ons buurland Brazil zoveel dooden te betreuren zijn??? Als het nep nieuws is of gebruikt wordt om pharmacy te promoten waarom zijn er wereldwijd mensen aan gestorven… En in dunbevolkt Suriname wordt er politiek mee gedreven…. Tik tok lopende tijdbom dan maar….


  Maak melding

 7. Gelukkig voor hen is het geen geslachtsziekte maar een uitrustziekte. Twee weken goed uitrusten en flink eten en je bent weer op de been.


  Maak melding

 8. In Nederland wordt er veel getest op coronavirus… Een corona test kan positief of negatief zijn… Het is gouw bekend.., en je werkzaamheden in quarantaine voortzetten., kan ookal … In Suriname, zelfs ook in Nederland heb je heel veel somo lookalikes…,.. Met corona moet je zeker geen risico nemen… Mensen in Suriname, sterkte…, en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES