Bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot tijdens lockdown

7
Bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot tijdens lockdown

Dinsdagavond was het weer raak tijdens de lockdown. De bestuurder van deze personenauto reed iets na 23.00u een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Nieuwe Grondweg kapot.

De bestuurder reed over de Indira Gandhiweg komende vanuit de richting van Latour en gaande richting Lelydorp. Op een gegeven moment verloor hij ter hoogte van de Nieuwe Grondweg de controle over het stuur en knalde tegen de mast. Door de slag brak de mast in tweeën.

De auto raakte zwaar beschadigd, maar er raakte niemand gewond. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren. Technici van EBS werden ook ingeschakeld om de aangerichte schade te herstellen.


7 REACTIES

 1. @Flyer zie het als goed nieuws! Die paal heeft een idioot van de weg gehaald. Die paal heeft heel de achterwerk van die auto beschadigd, die zien we nooit meer terug 😄👍


  Maak melding

 2. Gebeurt dit iedere dag of om de ene dag? Kan het niet meer peilen? Er kan moeilijk bij iedere mast een bordje geplaatst worden met ” Let op! ELECTRICITEITSMAST”


  Maak melding

 3. Ik zei t al dit is een nieuwe virus de paal virus die besmet alleen auto’s.symptomen zyn hard ryden,aan de telefoon,dronken zyn,flirten of ruzie maken.als je dit hebt tyden het ryden dan pakt de paal virus je een deze paal virus beschadigd je auto dan heel zwaar!wat ik heb ingezien laaste 2weken hoe vrijer de wegen zyn komen juist meer van deze gevallen voor.


  Maak melding

 4. Tien jaar. De verkeersveiligheid is behoorlijk verbeterd noh? vinden jullie niet

  De militair verloor door nog onbekende reden plotseling de macht over het stuur en raakte van de weg. Zijn wagen kwam daarbij in de goot terecht.
  Onbekende reden. 😂😂😂😂😂😂😂😂


  Maak melding

 5. De paal, staat in dienst voor het volk.
  Misschien, kan het helpen om de palen een reflecterende kleur te geven.

  Maar, het kost geld en Suriname heeft dat niet!
  Het is zomaar een idee!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.