vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee gewonden na aanrijding tussen motorcross en bromfiets

Twee gewonden na aanrijding tussen motorcross en bromfiets

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen een motorcross en een bromfiets zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 12.15u in de middag gebeurde aan de Indira Gandhiweg in Suriname.

De oorzaak is nog niet duidelijk. Volgens de eerste berichten reed de bromfietser over het (brom)fietspad van de Indira Gandhiweg. Op de hoek met de Mohabierweg zou de motorcross de bromfietser gekruist hebben, toen er een aanrijding plaatsvond.

Beide bestuurders raakten gewond en moesten per ambulance vervoerd afgevoerd voor medische behandeling. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Is het nieuwswaardig? Hangt ervan af. De mensen die de foto’s en filmpjes maken die krijgen er geld voor dus daarom zullen we altijd deze berichten terugzien. Overigens worden niet alle ongelukken wijdverspreid omdat niet iedereen zin heeft om met zijn smoel in de krant of de media te staan. Dus deze ongelukken zijn maar een fractie van de dagelijkse grote en kleine ongelukken.

    Misschien dat de politie en verzekeringsmaatschappijen, wegsleepbedrijven e.d. een dagelijkse update kunnen geven.
    Dan weten we het totaal aantal ongelukken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES