SLM repatriatievlucht van Nederland naar Suriname en terug

0
Tweede groep repatrianten uit Nederland keert vandaag terug naar Suriname
Archieffoto: naar Suriname vertrekkende passagiers op Schiphol.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) voert dinsdag 30 juni 2020 weer een repatrieringsvlucht uit van Amsterdam naar Paramaribo. Op deze vlucht PY993 zullen uitsluitend ingezetenen van Suriname worden geaccommodeerd, liet het bedrijf weten

Het toestel vertrekt om 15.00u (NL tijd) vanaf Schiphol en komt om 19.45u (SR tijd) aan op de Surinaamse internationale luchthaven te Zanderij. Surinam Airways heeft zelf contact opgenomen met passagiers die op deze vlucht zullen worden geaccommodeerd.

Alle passagiers gaan bij aankomst in overheidsquarantaine. Deze is voor reizigers uit Nederland echter maar 7 dagen. Als ze de eerste 7 dagen geen klachten hebben en hun woon situatie blijkt geschikt voor thuisquarantaine, dan mogen zij de andere 7 dagen daar doorbrengen.

Het toestel vliegt de volgende dag terug naar Nederland en neemt uitsluitend niet-ingezetenen van Suriname mee terug naar Schiphol. Die vlucht vertrekt woensdag 1 juli om 18.00u (SR tijd) en komt de volgende dag (donderdag) op Schiphol aan om 08.45u (NL tijd).

Maandag voerde het bedrijf ook al een repatriatievlucht met gestrande passagiers vanuit Suriname naar Aruba. Vanuit Aruba werd vervolgens naar Curaçao gevlogen en daarna terug naar Suriname.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.