Politie stelt bestuurders in de gelegenheid rijbewijs of keuringsbewijs te vernieuwen

2
politie controle in Suriname
Waterkant archieffoto van een politie controle in Suriname.

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat zij na ampele overweging besloten heeft om bestuurders van rij- en voertuigen wiens rijbewijs of keuringsbewijs vanaf de maand maart 2020 vervallen zijn, in de gelegenheid te stellen om die te vernieuwen.

Vanaf zaterdag 1 augustus zal deze groep rij- en voertuigen bestuurders wel door de politie bekeurd worden als bij controle blijkt dat zij hun rijbewijs niet voor verlenging hebben aangeboden. Bij het indienen zal men voorzien worden van een indieningsbewijs. Per zelfde datum zal voor deze groep gelden dat zij moeten beschikken over een geldig keuringsbewijs.

Rij- en voertuigen bestuurders wiens rijbewijzen of keuringsbewijzen al vervallen waren voor de maand maart 2020 zullen bij politie controle wel bekeurd worden voor het rijden met een ongeldig rijbewijs of keuringsbewijs.

Rij- en voertuigen bestuurders die bij politie controle geen geldige verzekeringsbewijs kunnen overleggen zullen ook bekeurd worden meldt de politie.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.