49-jarige inbreker steelt voedingsmiddelen uit woning

14
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De politie in Suriname heeft afgelopen vrijdag de 49-jarige Pultoo Z. op zijn woonadres aangehouden. Pultoo wordt verdacht van diefstal door middel van braak bij een woning. Daarbij moet hij voedingsmiddelen als ook twee slijpmachines, twee boormachines en een lasmachine gestolen hebben.

Op dinsdag 16 juni heeft de benadeelde de inbraak ontdekt en aangifte gedaan. Dankzij beeldmateriaal en andere uitgewerkte informaties kwam Pultoo in beeld als de vermoedelijke inbreker. De verdachte is op vrijdag 26 juni door de politie van het bureau Uitvlugt aangehouden.

Daartoe gevraagd heeft Pultoo toegegeven dat hij de voedingsmiddelen heeft gestolen uit het huis, maar ontkent dat hij de dief is van de gereedschappen. Het is overigens niet de eerste keer dat Pultoo in aanraking is gekomen met de politie en justitie voor het wegnemen van andermans goed.

Hangende het onderzoek is hij door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie. De politie is bezig met het terug vinden van de gestolen goederen meldt het Korps Politie Suriname.


14 REACTIES

 1. Overal heeft men last van dieven. Of het zijn beroepscriminelen/ bendes of ze zijn veelvuldig drugsgebruikers zonder een vast verblijfblaats. Arm of rijk, maakt niet uit welke buurt, IEDEREEN heeft last van ze.


  Maak melding

 2. Als je eten steelt, heb je het echt arm. Steel je goederen die door hard werkende mensen gekocht is, dan ben je voor mij een ordinaire dief.
  Maar je kan er ook voor kiezen om te gaan planten, dan heb alvast je eigen groenten, en cassave en banaan, en ook een hengel uitgooien, dan heb je de vis erbij, maar misschien is dat weer teveel werk, en is stelen wel zo makkelijk..🙄😏


  Maak melding

 3. Over diefstal gesproken:

  Off topic

  Bron: de West

  ” …
  June 29, 2020

  De firma B. Chotelal heeft op 10 februari jongstleden, een factuur opgestuurd naar het ministerie van Volksgezondheid ter attentie van minister Antoine Elias, betreffende de financiering van middelen ten bate van het BOG. Op de factuur staat een enorm bedrag aan USD 427,385.00 voor de aanschaf handsanitizer, N95 mondmaskers en wegwerpzakdoekjes. De bedragen zijn in USD’s vermeld, maar de prijzen per artikel zijn naar wij vernemen, niet realistisch, gezien het feit dat de lokale prijzen van deze middelen reeds bekend zijn. Voor de aankoop van 8000 stuks handsanitizers van 59.1ml, werd er een bedrag van USD 275,200.00, (USD 34,-) in rekening gebracht. Vervolgens werd een aantal van 7000 stuks van N95 mondmaskers opgebracht voor USD146, 610.00 (per stuk USD20,-) en 2500 stuks wergwerpzakdoekjes voor USD 5,575.00 (per stuk USD 2, 23). Wij konden de hand leggen op dit document en ons werd meegedeeld, dat er nog veel meer transacties lopen waarbij Chotelal betrokken is en enorme bedragen mee gemoeid zouden zijn.
  … ”

  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 4. Dan mag die CHEATolul ook opgepakt worden of beboet. Zal ook aardig wat malafide praktijken op zijn kerfstok hebben hangen…
  Zo zie je telkens weer de grootste, smerige, duivelse, boeven zitten echt in de zakenwereld.


  Maak melding

 5. Inderdaad! Zo zie je dat er op allerlei niveau’s gestolen word, van groot naar klein. Alleen word de kleine boef aan de hoogste boom gehangen. En de grootste dieven worden aan een tomaten boom gehangen.


  Maak melding

 6. Daarom zijn er zoveel import en distributie ondernemingen in Suriname. Als je zo makkelijk rijk kunt worden waarom dan nog produceren toch…


  Maak melding

 7. Mensen gaan dood in het land en duivels als die Cheatolul die verrijken zich letterlijk over de lijken van mensen. Op dat geld zal toch nooit zegen kunnen rusten, alleen maar vloek want is BLOEDGELD!

  schaamteloze duivelse beesten.


  Maak melding

 8. De nieuwe regering moet gelijk na te zijn ingetreden de chaos die in ons land heerst aanpakken en de overblijfselen van de ndp regering samen met bouta opsluiten.


  Maak melding

 9. Dagblad de West?🤔🤔
  Ik zal maar nu iets positiefs zeggen! De allerbeste dagblad van Suriname! Berichten berusten altijd voor de volle 100% op waarheid! Haleluja!!!


  Maak melding

 10. Op de site is er een foto van de factuur…
  Wat voor bewijs heeft men nog meer nodig, is gewoon pure ordinaire prijsopdrijving en benadeling van de staat.

  Maar net zoals dhr. Samson gisteravond in To the point aangaf; mensen die afgestudeerd zijn aan de kaikoesie universiteit, die zullen dat nooit begrijpen of erkennen…


  Maak melding

 11. Ik zou graag de volgende vragen willen stellen aan de professoren die de media berichten blindelings goed vinden!
  @ Waarom heeft de west geen onderzoek gedaan wat de kostprijs is van zo een artikel!
  @ Op de factuur staat aantal! Wat is dat precies! Verpakking kan altijd verschillen. Hoeveel stuks zitten er in zo’n verpakking!
  @ Als je de kostprijs kent, dan had je ook kunnen achterhalen welke winstmarge in de prijs op de factuur zit!
  @ Wat is de kwaliteit van die spullen! Op internet zie ik bijvoorbeeld de N95 mondkapjes in verschillende verpakkingen voorkomen tegen verschillende prijzen!
  Het lijken geen goedkopen spullen te zijn!

  Pas als je al die analyses gemaakt hebt kan je zo een artikel plaatsen en kan het volk zien wie de boef is en wie de misleider! En dan mag die boef van mij gestraft worden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.