dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidWeer coronadode in Suriname, dodental stijgt naar 12

Weer coronadode in Suriname, dodental stijgt naar 12

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is vandaag weer iemand overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het aantal doden is daarmee gestegen naar 12. Dat blijkt uit cijfers van de officiële Surinaamse COVID-19 website. Volgens Surinaamse media is de persoon vanmorgen overleden en was de patiënt opgenomen op de Intensive Care Unit van het Regionaal Ziekenhuis Wanica.

Suriname telt nu evenveel doden als buurland Guyana, waar ook 12 doden te betreuren zijn. Het totaal aantal mensen in Suriname, dat vanaf begint maart positief getest is op het coronavirus bedraagt echter bijna 500. In Guyana is dat 230.

Het aantal besmettingen is vandaag tot nu toe met twee toegenomen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. het volk heeft zich bij de stemming op 25 mei laten lijden door leugen en bedrog. Daarna heeft de voorzienigheid zijn handen terug getrokken van het eens zo gezegend land.
  Vader vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen.


  Maak melding
 2. Het komt door die ellendige heks Wendy met haar krabieta smoel die moest zonodig de covid19 landen met hun corona en hun doden uitlachen en bespotten
  En die satan hongkongfree jij moest zonodig de Surinamers oproepen om de covid19 regels te overtreden ik hoop dat jullie nu gelukkig zijn


  Maak melding
 3. Medici hebben zelf bevestigd dat er geen sectie wordt verricht op de lijken van overleden mensen die met corona besmet waren.
  Niemand weet dus exact wat de doodsoorzaak is en het zou mogelijk kunnen zijn dat het een sterfgeval is als gevolg van iets anders zoals bijv. een hartaanval.
  Het zou dus feitelijk correcter zijn om het te hebben over een vermoedelijke coronadode.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES