LIVE: Moestadja beëdigt nieuw gekozen assembleeleden

8
LIVE: Moestadja gaat nieuw gekozen assembleeleden beëdigen

Minister Moestadja is vanmorgen door president Desiré Bouterse beëdigd tot fungerend voorzitter van De Nationale Assemblee. Moestadja, minister van Arbeid tevens gekozen assembleelid zal de eerste vergadering van het nieuwe parlement van Suriname leiden.

De fungerend voorzitter heeft als taak om de nieuw gekozen assembleeleden te beëdigen en toe te laten en de verkiezing van voorzitter en vice voorzitter van het Surinaamse parlement te leiden. 

Na deze handelingen is het werk van de fungerend voorzitter afgerond en neemt hij plaats in de zaal met de overige volksvertegenwoordigers. Op dat moment neemt de gekozen voorzitter de leiding van het parlement over.

President Bouterse wenste de fungerend voorzitter het allerbeste en succes toe om de komende handelingen in ’s lands vergaderzaal uit te voeren.

Fungerende DNA voorzitter Moestadja zegt aan het Nationaal Informatie Instituut, dat hij na de formele handelingen zich zal toeleggen op het werk als parlementariër en de volksbelangen te behartigen. Hij komt in de plaats van Jennifer Geerlings-Simons die niet heeft bewilligd om zitting te nemen in DNA.

Live beelden via Apintie:

https://www.facebook.com/Apintie/videos/3081778791907670/


8 REACTIES

 1. Thx wkn voor de link.
  Zie dit voor het eerst, mooie beëdiging v multiculti Suriname.

  Als elke suri vanuit het geloof acteert, dan is er altijd vrede 😉.


  Maak melding

 2. Wendy. Kruip en glibber rechtstreeks terug naar de hel Ocer. Ga je gif daar losgooien op de rest van de djamoe edes aldaar, die ons land in de paarse stront geworpen hebben.


  Maak melding

 3. De overheid van een land is het beeld en gelijkenis van de
  geest/energie die het land beheerst.
  Voorbeeld,in een land waar 90% van de bevolking corrupt is, kiest men voor een
  corrupte overheid.


  Maak melding

 4. Aan de parlementariërs moet nog veel worden bijgebracht. Ik stond versteld van de choreografieën bij de eedsaflegging en belofte. Tot ver in de jaren zeventig kende Suriname een behoorlijk niveau van beschaving, maar alles is vervaagd. De mensen zijn roekeloos, grof en nonchalant geworden. Er moet daaraan worden gewerkt, want op termijn moeten ze Suriname ook in het buitenland vertegenwoordigen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.