donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Bestuurder ontwijkt tegenligger, raakt EBS paal en eindigt op z'n zij...

VIDEO: Bestuurder ontwijkt tegenligger, raakt EBS paal en eindigt op z’n zij in goot

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze auto raakte zondagmiddag van de weg en eindigde met zijn voertuig in een goot langs de weg. De redactie van Waterkant.net verneemt dat het gaat om een verkeersongeval rond 15.00u op de Sir Winston Churchillweg in Suriname.

De bestuurder verklaarde dat hij moest uitwijken voor een tegenligger die op zijn wegdek zou zijn gekomen. Bij het uitwijken zou hij van de weg zijn gereden en bij die gelegenheid een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) hebben geraakt. Deze brak in tweeën.

Het voertuig schoot door en eindigde op z’n zij in de goot langs de weg. De bestuurder liep wat schrammetjes op maar kwam verder met de schrik vrij. De Surinaamse politie was er vlug bij en heeft de zaak in onderzoek.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.instagram.com/p/CB_14UoFJUb/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Waaaaat???weer paal geraakt??ik denk dat dit een nieuwe virus in Suriname is hoor.paal virus!! CoEbs-20.of a San na wang stree kot paal!!


    Maak melding
  2. staan die palen verkeerd? zijn de banden te weinig profiel? hebben de chinezen rotzooi wegen gebouwd? zijn de autorijschoolhouders beunhazen? worden de rijbewijzen gewoon gekocht? zijn de verkeersdrempels geschikt voor verkeer? zijn er niet teveel verkeersdrempels achter elkaar gelegd?
    wil de nieuwe regering dit uitzoeken? als NPS ruimtelijke ordening krijgt is dit prima. hoop dat zij de kennis hebben of kunnen aantrekken om dit aan te pakken.


    Maak melding
  3. Kunnen ze wel de verkeersregels, en niet dronken achter het stuur. Want je beland niet zomaar in een greppel omdat je moet uitwijken voor een tegenligger.. Surinamers leren het nooit meer, ede tranga toemsie


    Maak melding
  4. Jullie zijn te negatief dank zij het voortreffelijke werk van de vorige regering is de verkeersveiligheid erg verbetert. zonder het topwerk van onze mannen van de ndp zouden er veel meer aanrijdingen zijn. dit gelt ook voor eenzijdige ongevallen en wat denken jullie van aanrijdingen en zelfmoordpogingen op de brug. Als de vorige regering niet haar best had gedaan was het veel erger geweest. Ook hebben zij de grens met Brazil goed dicht kunnen houden. 100% kan natuurlijk niet, maar met hun beperkte middelen hebben zij fantastisch werk gelevert. Jammer dat de bevolking dit niet heeft gezien en ook niet heeft willen zien


    Maak melding
  5. Naar de foto te zien staat deze paal toch een aardig eindje van de weg, dus kan nooit de schuld van die paal zijn, maar van de weggebruikers, reden meestal idioot en onverantwoord weggedrag, geen onbekend verschijnsel in Suriname


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES