Schrikbarende toename COVID-19 gevallen zaterdag met ruim 70 gevallen

6
covid-19 coronavirus test

Het aantal positieve COVID-19 besmettingen in Suriname is zaterdag 27 juni met ruim 70 gevallen toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de officiële COVID-19 website. De teller op de site werd zaterdag maar liefst drie keer bijgewerkt.

De teller eindigde donderdag op 391 totaal. Eerder op de zaterdag werd de teller bijgewerkt met 1 dode, waardoor het aantal doden nu 11 bedraagt. Toen werden er ook 18 nieuwe besmettingen bijgeschreven. Daarna kwam er al snel weer een update met 24 nieuwe gevallen.

En in de avond steeg de teller opnieuw met 34, waardoor het totaal aantal nieuwe besmettingen vandaag uitkomt op 76.


6 REACTIES

 1. Ik zei t al dat dit niet gaat werken.tranga esie sma lai in a kondre dies.ik had een 100new cases tot zatrdag gezegd is meer dan 100geworden.


  Maak melding

 2. Beste Waterkant en in feite heb je toch niks nieuws verteld, een berichtje gemaakt adhv de covid site, waar waren de besmette mensen welke buurten ? Welke leeftijden ? Door wie zijn ze besmet ? Zijn deze cases adhv dat men zich op bepaalde locaties kon testen ? Of waren dit opgespoorde mensen die in contact zijn geweest met een covid besmet iemand ? je hebt NIKS verteld behalve verslagje doen over de covid stand wat iedereen op de site kan zien…


  Maak melding

 3. Het gaat nog een poosje duren voordat de hele bevolking in aanraking is gekomen met de Covid. Want dat gaat zeker gebeuren. Tot dan is het afwachten hoe snel dat gaat.
  90% van de besmetten zal er geen last van hebben, maar die 10% die zwak, ziek en misselijk is loopt wel een risico.


  Maak melding

 4. God behoed tropisch suriname .
  Hoe gaan jullie al die zieken opvangen?
  Mensen hou afstand , is belangrijk , was je handen en blijf desnoods thuis.
  Ontsmet je handen zo vaak mogelijk.
  hopelijk blijft het bij 11 mensen .STERKTE.


  Maak melding

 5. Blauwbaard 28 juni 2020 At 18:15
  ==Het gaat nog een poosje duren voordat de hele bevolking in aanraking is gekomen met de Covid. Want dat gaat zeker gebeuren. Tot dan is het afwachten hoe snel dat gaat.
  90% van de besmetten zal er geen last van hebben, maar die 10% die zwak, ziek en misselijk is loopt wel een risico.==

  Als je er vanuit wil gaan dat de gehele bevolking Covid krijgt waarvan 10% zal sterven dan praat je over 57500 doden. Ik mag toch hopen dat ons dat bespaard zal blijven. Zelfs bij 1% is het leed niet te overzien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.