Rovers maken groot geldbedrag buit bij gewapende overval op bedrijf

9
politie-rijdt-auto-klem-suriname
Archieffoto - politie in Suriname

In Suriname hebben rovers de afgelopen nacht een groot geldbedrag buitgemaakt tijdens de lockdown. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde tijdens een gewapende roofoverval rond 03.00u, bij een bedrijf in het politie ressort Latour.

Enkele gewapende mannen hebben daarbij de bewakers gekneveld en mishandeld. De verdachten hebben zich toegang tot ruimtes in het bedrijf verschaft en hebben een groot geld bedrag meegenomen.

Het voertuig waarmee de verdachten de plaats hadden gedaan, werd daarna onbeheerd aangetroffen langs de Martin Luther Kingweg. De verdachten zijn nog spoorloos. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


9 REACTIES

 1. Volgens Chandra worden de venters soms ook wel door de politie gesommeerd om de kraampjes op te breken of bedreigd met inbeslagname van de producten. Zij doet daarom een oproep naar de autoriteiten om dit soort maatregelen achterwege te laten, omdat zij op een eerlijke manier hun brood verdienen in deze zeer moeilijke tijd.

  De nog zittende regering die allerhande zaken nog uitvoert wilt jullie aanzetten om tijdens de lock down te gaan werken.
  Vraag het maar aan de verdwenen RobG onze pseudo econoom die predikt dat tijdens lock down het economisch verantwoord is om te werken.

  Trouwens off the record.
  Ik hoorde Brunswijk het woord gratie uitspreken als kratie.
  Vraag is het niet mogelijk dat een logopedist probeert Bravo de G te laten uitspreken?


  Maak melding

 2. Wordt heel snel tijd dat “the Sheriff” wordt beĆ«indigd, dan is het snel klaar met deze shit. En dat weten de rovers/ djoekas ook, en de pleesident ook!!!!!!!!
  Laat 13 augustus snel komen dan kunnen we gelijk zaken op orde gaan stellen.
  De opper rover aanpakken en daarna die parasieten die de hardwerkende mensen beroven.
  Lang leve de VHP!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.