donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitiewagen ramt EBS stroompaal in centrum van Paramaribo

Politiewagen ramt EBS stroompaal in centrum van Paramaribo

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieauto van het Korps Politie Suriname, heeft afgelopen nacht een metalen EBS stroompaal geramd. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig verkeersongeval dat omstreeks 05.00u plaats vond aan de Saramaccastraat in Paramaribo.

Het gaat om een zogenoemde pro wagen van politiebureau Latour. Deze kwam vanuit het centrum en reed richting Latour. Vermoedelijk verloor de bestuurder door nog onbekende reden de controle over het stuur en kwam bij Tropicana Casino tegen de EBS paal tot stilstand.

Niemand raakte gewond. De schade aan het voertuig is behoorlijk zoals te zien is in onderstaande foto’s. Ook de paal raakte behoorlijk beschadigd.

FOTO’S: RICKA JOHNS

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Hahahaha…..alweer een paal geraakt, wat een mongolenland.

    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


    Maak melding
  2. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde tijdens een gewapende roofoverval rond 03.00u, bij een bedrijf in het politie ressort Latour.

    Hahaha waren zeker in slaap gevallen en moesten zich haasten naar de overval in hun resort.
    Dus konden de overvallers ontsnappen


    Maak melding
  3. Maar wat deed deze pro wagen van Latour in de Saramacca straat rond die tijd? Ze zulle toch niet meer weten van wat er tijdens hun afwezigheid in hun resort zich afspeelde? In ieder geval een aannemelijke alibi. Deze paal gaf niet mee


    Maak melding
  4. Hebben jullie nog steeds niet door waarom dit gebeurd s??afgelopen dagen word er elkedag een strrompaal aangereden.de politie was al moe van dit en wou zelf weten wat er zo is aan die ebs paal.dus zyn ze gaan testen.later komt de politie met hun verklaring.


    Maak melding
  5. Nog nooit gehoord van aquaplaning.hij had beter kunnen weten dat bij een nat wegdek je aquaplaning krijgt.dus ga je glijden met je auto.


    Maak melding
  6. Opvallend dat dit soort auto’s in Suriname zo vaak van de weg raken. Als ik zo naar het filmpje kijk, lijkt de wagen een vreemde manoevre te maken , want ze reden op de as van de weg. Dat krijg je met die goedkope Chinese makelij. De wegligging van die auto is er eentje van “lik me vesje”. Stuurinrichting is ook niet top. Met deze dingen kun je maximaal 50 rijden…en die police boys daar zijn géén Max Verstappen en ook nog nooit gehoord van een anti slipcursus! Hopelijk gaat het goed met die zonen van Hermandad.
    Tip:
    (caution the road is wet, if you slip you will slide!!)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES