dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer EBS stroompaal kapot gereden door automobilist

Weer EBS stroompaal kapot gereden door automobilist

-

Does Travel - naar Suriname

Het is bijna elke dag wel raak in Suriname: stroompalen van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) die door automobilisten kapot gereden worden. In veel gevallen gaat het ook om eenzijdige verkeersongevallen, dus waarbij geen andere weggebruikers zijn betrokken. Vrijdagmiddag was het weer raak aan de Houttuinweg.

Een automobilist die over de weg reed richting Indira Gandhiweg, verloor de controle over het stuur en reed van de weg af. De bestuurder knalde daarna tegen een stroompaal van de EBS, die in tweeën brak. Het voertuig eindigde ten slotte met de voorkant in de goot langs de weg.

De schade aan het voertuig en de paal was groot. De auto moest door een sleepdienst uit de goot verwijderd worden. De bestuurder kwam met de schrik vrij en moest een verklaring over het ongeval afleggen aan de Surinaamse politie.

Hieronder nog een foto waarop de schade goed te zien is:

FOTO: RICKA JOHNS

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. EBS kan ook niet verder denken of is het laksheid van EBS.
  Het komt zo vaak voor en het blijft een probleem.
  Dan tref je toch maatregels !
  Plaats aanrijdbeveiligingsmiddelen, zoals reflekterende rood / witte paaltjes of beschermbeugels.

  Die reflekterende palen en beugels kunnen ook bijdragen aan de verkeersveiligheid.


  Maak melding
 2. Zorgen dat je rustig rijd met regenachtig wegdek en zorgen voor goede banden met profiel. Als je dan nog een paal raakt is wat anders aan de hand, technisch kan. Maar zo zijn er veel mogelijkheden. Ga geen voorbeelden noemen, die komen elke dag al voorbij.


  Maak melding
 3. Ligt niet aan de Ebs. Auto’s raken ook van de weg op plekken waar er geen palen zijn. Men rijdt als gekken en men is bezig met zijn mobiele telefoon. Dat is de oorzaak. Meer controle en fikse boetes zijn nodig.


  Maak melding
 4. Het word nu tyd dat ebs zyn palen moet verweideren zodat de piloten van Suriname die in hun auto’s ryden geen last ervan moet hebbn.en dan nog wordn hun auto’s zwaar beschadigd.ebs moet hun ander auto geven mang!!.ik denk dat ze een manier moeten bedenken zodat de auto’s niet hoger dan 60 gaan.ano pai hé??maar zo gaan we minder van deze rotsoi in t verkeer hebbn.want je kan duizend voorlichting geven t helpt niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES