Vrouw slaat andere vrouw na ruzie in rij om stroomrekening te betalen

14
ebs-incasso-kantoor-suriname

In Suriname heeft een vrouw een andere vrouw geslagen, na een ruzie in een rij om stroomrekening te betalen. Het voorval vond donderdag plaats bij het EBS incassokantoor van de mall aan de Vijfde Rijweg.

Volgens de politie stond de verdachte in de rij om haar stroomrekening te betalen. Op een bepaald moment zag zij het latere slachtoffer aankomen en zich meteen voor in de rij aansluiten. De verdachte sprak de vrouw daarover aan en er ontstond toen een woordenwisseling.

Het slachtoffer gaf te kennen dat zij al eerder in de rij stond. Zij had de rij even verlaten maar had de persoon die voor haar stond gemeld dat ze zou terugkomen. Naar zeggen van het slachtoffer is zij bij haar terugkomst dus weer gewoon op haar plaats gaan staan.

Op een bepaald moment besloot het slachtoffer om weg te gaan en later terug te komen om haar stroomrekening te betalen. De verdachte ging toen achter het slachtoffer aan en trok diens haar. Zij werd daarbij ook geslagen in het gezicht.

Het slachtoffer raakte lichtgewond en is door de politie verwezen voor medische behandeling. Het is niet bekend wat er door de politie besloten is over de verdachte.


14 REACTIES

 1. Tja,je staat in de rij ,wacht dus op je beurt.Ga de persoon die voor of achter jou in de rij staat niet belasten om voor wachter te spelen en je gaat even weg omdat je wat anders te doen hebt.Begrijpelijk dat anderen dan geiriteerd raken.Maar dat betekend alweer niet dat je een pak slaag verdiend.De verdachte straffen met een paar dagen gevangenis straf of leg haar een boete op.Dit zal maken dat ze een volgende keer wat geduld en kalmte zal vertonen een volgende keer.


  Maak melding

 2. Anno 2020 zou dit ultra ouderwets betaalsysteem waarin mensen in de lange rij staan allang tot het verleden moeten behoren. Heel jammer dat de regering bouterse niet mee gegaan is met de tijd.

  Met de nieuwe kersverse regering heb ik er de volste vertrouwen in dat zij tot meer digitalisering gaan. Daarmee voorkom je een hoop gedonder en frustraties zoals nu weer het geval is. Je bespaart er behalve ellende, oplopende ruzies en voordringen ook nog eens tijd en geld mee. Alleen maar voordelen!


  Maak melding

 3. .dit heb ik een paar dagen geleden ook meegemaakt,ik stond in de rij om af te rekenen,meneertje voor mij waka gwe.komt terug en kijkt me aan en gaat doodleuk weer voor me staan.is omdat ik in een goeie bui was en er niks van zei.dit wekt zeker irritatie op.


  Maak melding

 4. De verdachte MOET een Japjapie/Keskesie zijn … kan niet naders !!!!!

  De Paarsen dachten … onoverwinnelijk … te zijn.

  Total Lockdown ze in hun GETTO …. daar horen ze thuis !!!!!!!


  Maak melding

 5. Netjes in de rij staan, leer je al in de eerste klas!
  In de VK , stapte ik binnen in een apotheek, trok een nummer en ging zitten wachten op mijn beurt.
  Op een display, verscheen mijn nummer met een piepsignaal.

  Ik moet toch, zeggen dat het werkt.
  Maar ja, ik woon in Suriname!
  Mensen, wees een beetje vriendelijker met elkaar, het is gezonder en prettig ook!.


  Maak melding

 6. Deze werkwijze van betalen is achterhaald door ICT, automatisering. ICT: informatie- en communicatietechnologie, de technologie waarmee computersystemen, netwerken, databanken en software worden ontwikkeld en onderhouden, overheid, ondernemingen, burgers er gebruik van maken. Hierdoor kunnen mensen hun zaken efficiënter af wikkelen.

  De hoogste tijd dat Surinaamse bedrijven, overheid en Surinamers ook hierin gaan meedoen. Er zal natuurlijk voor iedere volwassen burger, werknemer m/v, sociaal zwakkeren in Suriname maandelijks geld door de overheid, bedrijven op de bankrekening van de burger/werknemer/sociaal zwakkeren m/v, ouderen, enz. moeten worden over gemaakt.

  Burgers/werknemers kunnende app van een Surinaamse bank waarop hun loon/salaris, kinderbijslag, pensioen, vakantiegeld, enz wordt overgemaakt door de overheid, werkgever op hun bankrekening ontvangen en via de app van hun bank op hun cellephone kunnen ze betalingen of overschrijvingen thuis of elke willekeurige plek doen naar een andere bankrekening van ondernemingen, enz.

  Bijna iedere volwassen Surinamers beschikt al over een cellophone. Nu nog zorgen dat elke Surinamers een baan heeft, waardoor die bij een bank een bankrekening kan hebben en zorgen dat de app van de bank op hun cellephone gedownload wordt.


  Maak melding

 7. In de afgelopen zestig jaren zijn ze toch wat vooruitgegaan.Vroeger moest je eerst bij kassa één en daar keek iemand naar je rekening enz.en dan kreeg je een kwitantie en daarmee betaalde je bij de tweede kassa.En die gaf ook een stempel op je kwitantie dat je betaald hebt.Nu moet je maar bij één loket gaan en daar wordt betaald en gestempeld.


  Maak melding

 8. Beste mensen Suriname is echt niet zo achterlijk hoor. Bijna elke bank heeft de mogelijkheid tot internetbankieren. En de mensen die geen rekening hebben die kunnen gebruik maken van Uni5pay, is een betaalapp voor de smartphone.
  Het probleem zit niet in de automatisering.
  Los van dat niet iedereen in staat is om te internetbankieren, denk ik dat men niet alle ontwikkelingen helemaal vertrouwd.
  Het is ook een kwestie van gewenning om alles elektronisch te betalen.

  In principe is de mogelijkheid er al om het grootste gedeelte van de cash betalingen over te laten gaan op het elektronisch betalingsverkeer. Zelfs voor 1manszaken, marktventers, ijscoman, straatventers etc.

  Niet iedereen kun je dwingen om gebruik te maken van de technologie, het is gewoon een kwestie van tijd, vertrouwen en gewenning.

  Wat betreft die feti tussen de twee dames, ik heb tot nu toe gezien dat men keurig netjes in de rij staat en zich houdt aan de regels. Het enige dat beter kan is dat men beter rekening moet houden met de seniore/ minder mobiele burgers die ook in de lange rijen staan.
  Verder neemt het grootste gedeelte van de mensen zijn verantwoordelijkheid om verspreiding van de corona te beperken. Niemand wil weer in die total lockdown.


  Maak melding

 9. Het systeem deugd ook niet, je moet eeuwig in de rij staan, en de werknemers zitten daar een beetje belangrijk te doen, en nemen overal hun tijd voor, terwijl jij vaak nog terug moet naar je werk, maar dat boeit ze totaal niet want ze zitten daar alleen voor zichzelf gewichtig te zijn. 🥱
  En Mw mag niet voordringen, en als ze al zolang wegblijft dat die dame haar niet eerder gespot heeft, dan is ze gewoon te onbeschoft, om zonder een woord te zeggen er weer tussen te willen schuiven.Ze had kunnen vragen en uitleggen, dan was er misschien niets aan de hand geweest. Gewoon Fatsoen en communicatie helpen een heleboel.😏


  Maak melding

 10. Heel goed dat mensen nog persoonlijk en contant mogen betalen. Deze service altijd in stand houden!!
  In Nederland dwingen ze je alles via internet te doen. Over 3 jaar weten mensen in Nederland niet meer hoe een briefje van 10 euro eruit ziet. Winkels gaan alleen betalingen via een app accepteren of een onbemande kassa accepteren. De bemande kassa’s worden nu ontmanteld. Al je aankopen worden door je bank geregistreerd. Nieuwsgierige bankmedewerker (over anderen maar niet gesproken) kan a.d.h. van jouw bankrekening jouw koopgedrag zien en zaken uitvogelen zoals ben je een vleeseter, gebruik je medicijnen, wat voor auto heb je, waar ga je allemaal naar toe enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.