VIDEO: Pick-up doorboort schutting; bestuurder spoorloos verdwenen

7
VIDEO: Pick-up doorboort schutting; bestuurder spoorloos verdwenen
FOTO: DEEPAK JALIMSING

In de nacht van vrijdag op zaterdag was het weer raak tijdens de lockdown in Suriname. Een pick-up doorboorde kort voor 03.00u de schutting van het Telesur gebouw, bij de bocht van de Washington- en Napelstraat. De bestuurder is na het voorval spoorloos verdwenen.

De ravage is enorm. De pick-up, een Volkswagen Amaroc, raakte daarbij zwaar beschadigd zoals te zien is op de foto. De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Het voertuig is in beslag genomen.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de bestuurder. Hieronder een filmpje van de situatie:

https://www.instagram.com/p/CB7fTVLFjp8/?igshid=10r0m08le5i6g


7 REACTIES

 1. Hij zal wel niet zo erg bezopen zijn geweest want hij wist donders goed dat hij zich uit de voeten moest maken. Nu kunnen ze hem 24 uur later niet meer beschuldigen van dronken achter het stuur te hebben gezeten.
  De boete en straf voor het verlaten van de plaats van het misdrijf moet fors omhoog


  Maak melding

 2. Ik blijf erbij huisarrest en enkelband invoeren voor zulke overtreders. Al zouden ze rijontzegging krijgen, ze rijden toch gewoon.


  Maak melding

 3. Vanaf het jaar 2010 alle personen die hun rijbewijs hebben gehaald overnieuw het rijexamen laten doen. 90 % van deze mensen rijden met een tjoekoe rijbewijs.


  Maak melding

 4. Mensen die met een tjoekoe rijbewijs rijden zijn niet hun schuld. De politie is de schuldige hierbij want bij de examen neem de politie die tjoekoe tog


  Maak melding

 5. DE VERKEERSVEILIGHEID IS DE AFGELOPEN TIEN JAAR FORS VERBETERD.😂😂
  HET LIJKT ALSOF HET IS VERSLECHTERD, MAAR DAT KOMT OMDAT HET VERKEER IS TOEGENOMEN DOOR DE WELVAART EN DOORDAT ER MEER MELDING VIA MEDIA WORDT GEMAAKT.😂😂😂 DIT GELDT OOK VOOR “DE BRUG”. DAT SOMMIGE DIT NIET ZIEN KOMT OMDAT HET EEN BRUG TE VER VOOR ZE IS.
  WE KUNNEN ER NIETS AAN DOEN ALS MENSEN NIET GOED RIJDEN, ALS DE POLICIE TJOEKOE AANNEEMT. 😂😂
  SCHRIJFT EEN OF ANDERE LUL BERT OF ZO, MENSEN MOETEN EEN RIJBEWIJS HEBBEN.
  HEB JIJ ER DAN HELEMAAL NIETS VAN BEGREPEN. OUWE SCHIJTHOL. EEN ANDER KMT MET HET IDEE VAN EEN PUNTENRIJBEWIJS. MIE GADO, WAAR KOM JIJ VANDAAN


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.