zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVandaag eindelijk weer eens Krab(u)dag in Rotterdam

Vandaag eindelijk weer eens Krab(u)dag in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Avenue Nine in Rotterdam organiseert vandaag eindelijk weer eens Krab(u)dag op locatie. De afgelopen edities waren allemaal at HOME vanwege de corona maatregelen. Wil je nog spontaan iets leuks beleven meld je dan nu aan voor de Krab(u)dag vandaag, zaterdag 27 juni 2020.

Er is een sessie van 17:00 tot 19:00 uur en nog één van 20:00 tot 22:00 uur. Je kunt ook Krabu vanaf 15:00 uur afhalen aan de Van Vollenhovenstraat 165 (Unit 34) in Rotterdam, om lekker thuis te eten. Op het menu staan ook nog kreeft en garnalen of als je echt iets anders van het menu lust is dat geen enkel probleem.

Meld alleen van te voren zodat er rekening gehouden kan worden met wat je lust. Last Minute Aanmelden Voor Krab(u)dag: https://avenuenine.nl/krabudag. Meer weten bel 010-3070962.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Het is nog lang geen krabutijd in Suriname! Eind juli en begin augustus is dat pas! Deze krabu’s zijn ingevroren van vorig jaar of het zijn helemaal geen Surinaamse krabu! Maar tja, als je het verschil niet kent tussen Surinaamse bitawiri en Hollandse witawiri, dan maakt het in feite niets uit!

    Salamat makan!


    Maak melding
  2. Wayambo
    Maar tja, als je het verschil niet kent tussen Surinaamse inbreker en Surinaamse Hollandse inbreker, dan maakt het in feite niets uit noh?
    Er is verschil hoor want die van Suriname mishandeld en of vermoord je en verkracht je vrouw en of je dochter. indien je dit wilt meemaken dan is Suriname the place to be

    Wayambo
    Verschil dé noh


    Maak melding
  3. Bigi Sma 27 juni 2020 At 13:51

    Wayambo
    Maar tja, als je het verschil niet kent tussen Surinaamse inbreker en Surinaamse Hollandse inbreker, dan maakt het in feite niets uit noh?
    Er is verschil hoor want die van Suriname mishandeld en of vermoord je en verkracht je vrouw en of je dochter. indien je dit wilt meemaken dan is Suriname the place to be

    Wayambo
    Verschil dé noh
    ========
    Dat heb ik nog nooit gehoord! Misschien heb je ervaring mee gehad!(;-)


    Maak melding
  4. Over de hele aardbol heb je verschillende soorten krabben die per plek steeds welig tieren. En niet alleen Surinamers hebben kennis van de verschillende krabben de herkomst en de bereidingswijze en de tijd van het jaar.
    A9 heeft denk ik alle moeite gedaan om de juiste krabbensoort op de kop te tikken. Voor mij geld bij exotisch eten de bereiding en de qualiteit die men kan aanbieden met een big smile.
    Bigup A9 dat je je best doet voor en met onze smaakpapillen!


    Maak melding
  5. Mensen, geniet ervan.
    Het is je gegund.
    Vind je het lekker, eet en geniet op je eigen manier.
    Dat is èèn van je privacy.
    Er zijn verschillende soorten.
    Smaak, verschilt!


    Maak melding
  6. @Roel: Ja natuurlijk zullen een paar het duur vinden maar ze betalen wel zonder mokken voor een bordje sugarsnaps een stukje vlees en wat krieltjes verwend met een Remiasaus die voor eigen bereidde door moet gaan en dan nog drinken apart erbij.
    Maar denk bij A9 aan huur herinrichting van de nieuwe ruimte personeel/familie in de keuken de keukeninrichting de inkoop van ingredienten voor het dagmenu de vergunningen en belasting. Je moet echt een vaste klantenkring opbouwen en minimaal 5 jrn rekenen voordat jje wat gaat overhouden voor investeringen of uitbreidingen .Een startup moet naast een soort salaris voor zichzelf tegenwoordig proberen elke week wat weg te zetten voor onvoorziene omstandigheden off als een centje voor een snuffelvakantie op de afslagen het moet goed en vers zijn Bij mijn vihsandelaar koop ik kabeeljauwkop met de ruggraat om el weekend het hele jaar door vissoep tj maken.
    Een beginnend restaurant in deze tijd is een gok Maar als je balen hebt haal je het wel. Kijk naat Bpjo in Amsterdam en DenHaag Swiet Jampanei ossonjang oso stijl ma joe ai foe pai


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES