Jongedame veroorzaakt zware aanrijding tussen drie voertuigen Ringweg-Zuid

4
Jongedame veroorzaakt zware aanrijding tussen drie voertuigen Ringweg-Zuid

Bij het ingaan van de avondklok op vrijdagavond in Suriname, vond er een zware aanrijding plaats tussen drie voertuigen op de hoek van Ringweg-Zuid en de Kashmierstraat. Een jongedame veroorzaakte de aanrijding. Zij raakte gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De jongedame reed in haar Totoya Rav4 over de Kashmierstraat richting Ringweg-Zuid. Vermoedelijk had zij niet door dat zij de hoek was genaderd en verplicht linksaf moest afslaan. Zij reed rechtdoor richting de trens en werd frontaal geramd door twee aankomde auto’s.

Eén van de aankomde auto’s sloeg door de zware klap enkele keren over de kop en belandde weer op vier wielen. In het voertuig zaten er drie personen. Wonder boven wonder bleven allemaal ongedeerd. Een man klaagde na enige tijd wel van pijn over het lichaam en is verwezen voor medische behandeling.

Alle drie voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. De politie van Munder heeft de zaak in onderzoek. Bekijk hieronder de live beelden:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/388341325470003/


4 REACTIES

 1. Beste mensen, het is al zo een pina in Su. voor velen en toch rijden mensen als abanies.
  Men snapt het gewoon niet: hoe harder je rijdt hoe sneller je bij de pomp staat en hoe leger je monisaka leeg wordt.

  En natuurlijk velen komen aan hun rijbewijs middels het eten van de overheerlijke Surinaamse schotel: DJOEKOE!!!!!!!

  Het gedrag bepaald de ontwikkeling van het land. Deze aanrijding is symbolisch voor het beleid van het afgelopen jaren gevoerd door druga baas boef

  Het gaat Suriname goed.
  Adios


  Maak melding

 2. @ KOLIBRI
  VOLGENS MIJ VERGIS JE JE. HET IS GEEN GEVAARLIJKE WEG. IK HEB IN 2015 OF 2016 DAAR EEN HUIS GEHUURD. NIETS AAN DE HAND. OF IS HET ZO VERANDERD?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.