Baby van vier maanden vermoedelijk door verstikking overleden

4
baby

Een baby van vier maanden is donderdag in Suriname vermoedelijk door verstikking overleden. Volgens de politie ontdekten de ouders donderdagochtend dat hun baby niet meer reageerde.

Zij schakelden de poliltie in die het kindje liet vervoeren naar de Spoedeisende Hulp. Bij aankomst werd geconstateerd dat de baby reeds is overleden.

De ouders verklaarden dat hun baby rond 05.00u nog wakker was en speelde in haar bed. Iets later toen zij even een kijkje namen, constateerde zij dat hun dochtertje niet meer reageerde.

Er is geen sprake van misdrijf in deze zaak. De politie heeft het ontzielde lichaam na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.


4 REACTIES

 1. Waarom lees ik iedere keer :tijdens reanimatie of vervoer naar het zieken hebben de slachtoffers de geest gegeven! Als het ambulance personeel goed getraind is hoeft dit niet zover te komen denk ik. Alle moeite voor niks en je gaat er al vanuit dat je het niet red !sari Tori hoor!


  Maak melding

 2. Omdat in het verleden voor alle wis en wasjes de ambulance gebeld werd. En als ze echt nodig waren hadden ze een ander lokatie waar ze niet nodig waren.
  Vandaar de regel. Weet he hoeveel problemen de brandweer heeft met nep telefoontjes?? Ook politie sturen ze naar valse meldingen. Praat dan met de achterlijke groep.
  Nu worden zij zelf de dupe


  Maak melding

 3. Ging het bij dit triest bericht over een baby van Surinaamse Boeroe-ouders? Dan is de foto geen probleem en is er niets aan de hand en dus precisiewerk van de fotojournalist. Zoniet? Plaats dan een andere foto. De meeste andere Surinaamse baby’s zijn namelijk donker. Hoe dacht u dat de eventueel donkere ouders van zo’n baby zich zouden voelen bij zo’n plaatje van een witte baby?


  Maak melding

 4. Dit is echt zielig.
  Amper, was een leven begonnen.
  Familie, gecondoleerd.
  Het leven neemt nu een verandering, sterkte.

  Elk dood, heeft een oorzaak!
  Goede kinderartsen, kunnen na respectvolle onderzoek, zeker of bij benadering, melden wat de oorzaak geweest kon zijn.

  Artsen zijn geen goden, ze doen hun uiterste best, om eventuele vragen te beantwoorden, zodat het iets makkelijker wordt om te accepteren en rouwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.