donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Gewonden bij kettingbotsing op Wijdenboschbrug in Suriname

VIDEO: Gewonden bij kettingbotsing op Wijdenboschbrug in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval vanmiddag op de Wijdenboschbrug in Suriname zijn zeker 10 auto’s zwaar beschadigd en is er sprake van een aantal gewonden. Op onderstaande beelden is te zien dat de Bosje brug daardoor gestremd is. Het gevolg daarvan was kilometers lange file aan beide kanten van de brug.

Het ongeval zou zijn veroorzaakt door een pick-up (foto) van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA). Vernomen wordt dat het voertuig wilde inhalen en dat de remmen het daarna begaven. De pick-up kon niet meer afremmen en ramde een voertuig waardoor er een zogenoemde kettingbotsing ontstond.

https://www.facebook.com/giancarlo.louisville.1/videos/2661151077431651/

opening
Fernandes Express
BODO Party

16 REACTIES
 1. Niet te geloven. Als er een dag geen ongeluk in Suriname gebeurt dan is er iets goed mis. Remmen die weigeren gebeurt niet zomaar. 2 dingen waar ze focus op moeten leggen in het verkeer. Dat is goed rijgedrag en onderhoud van je voertuig. Je auto is geen robot


  Maak melding
 2. Hoe kun je inhalen op een brug. Mijn god wat een idioot. En defekte remmen ook nog.
  Er moet of een 2e brug komen of een vèer verbinding zo kan t niet doorgaan


  Maak melding
 3. Klopt dat er veel te veel geld verspilt is, wat was urgenter? Een bredere of tweede ophaalbrug? Een tunnel maybe?
  Of al het geld van het land verkwisten, miljarden aan niets en leningen tot leningen.

  Vervelend de aanrijding en het gedrag op de weg, maar alternatieve wegen om de rivier over te gaan waren urgent.
  Ook in plaats van 20 miljoen te stelen met Ballast Nedam, kon men een betere brug gebouwd hebben.

  Ali heeft zoiezo gelijk als hij zegt dat er veel rommel gebeurd is in dit land.
  En daar plukken wij nu de vruchten van.

  Wie een klein beetje verstand heeft, ziet de rotzooi en ziet de ellende.

  Beestachige diefstallen van ongeletterde armoedzaaiers die onder het mom van Revolutie de dwazen kunnen bespelen.
  Haha
  De dwazen krijgen lekkers en de Coupplegers en familie enorme rijkdom.

  Het land gaat falliet en kan ze geen worst schelen.

  Ook anarchie viert al 10 jaren hoogtij. Verkeersfatsoen is foetsie.
  Pik zwarte ramen in vele auto’s, dat mocht tijdens de normale regeringen te nimmer.
  Er waren zelf flits kasten gezet, die zijn nooit geactiveerd door deze Koningen.

  Su staat al 10 jaren stil en zien de volgelingen dat niet?
  Warboel en wildgedrag is overal.

  Erg!


  Maak melding
 4. Goed gezegd: betrouwbare remmen en een goed onderhouden voertuig is betrouwbaarder.
  Onderhoud gepleegd, door een erkend bedrijf die de regels omzeilen, na een schriftelijke waarschuwing, de vergunning intrekken.

  Nog even, zal ik de D.C., verzoeken, te
  onderzoeken of een totale inhaalverbod, met controle haalbaar is.

  Er zijn veel dwaze, dan wijze bestuurders in het verkeer.
  En zelfs onder de wijze bestuurders, zijn er meer dwaasheid dan wijsheid.


  Maak melding
 5. Op de brug is een snelheid van max 40 km/u toegestaan dus ishet bijna vanzelfsprekend dat je niet in staat bent om met die snelheid een ander in te halen.

  Met veel voertuigen op de weg die heel slecht worden onderhouden is het niet alleen spelen met jouw veiligheid en leven, maar ook dat van anderen. En als je je auto laat servicen doe het dan bij een goede service center/ monteur! Niet bij die vele beunhaas huismonteurs en halve gare serviceshops, de goede niet nagesproken natuurlijk. Alles is nu veel duurder, maar met veiligheid moet je geen grappen maken!

  De KPA bestuurder van de pick-up heeft een enorme schade aangericht en veroorzaakt. Deze hoort zeker voor minimaal 10 jaar geen voertuig te besturen.

  We weten allemaal dat de bestuurders die rijontzegging aan hun laars lappen dus het beste is een enkelband met huisarrest voor deze overtreders.


  Maak melding
 6. De volgende keer dat die paarse kakkerlak en uitkeringstrekker wayambo/waldo bitch in SU is mag die maar van die prachtige bosje brug springen. Dat geval kan ook ervoor kiezen om daar in NL voor de trein te springen. Niemand gaat dat hersenloos geval missen. Wat afval minder kan nooit een slechte zaak zijn.


  Maak melding
 7. De frustratie van Ali is begrijpelijk, vele mensen voelen de gevolgen van al die puinhoop.
  We willen allemaal een betere Suriname. Wie dat niet wilt, die is gewoon een duivel.
  Maar dit artikel is niet de juiste plek om daarover te reageren vind ik.


  Maak melding
 8. Verzekeringstechnisch: Soema o go pai a schade fu alla deng wagie: Ik ga ervan uit dat er een soort ALL RISK Verzekering bestaat met een maximum tot 20.000 SRD.

  Dus zal er een schadepost ontstaan voor de bezitter wiens voertuig Total Loss is verklaard.

  Ik heb begrepen dat verzekeringsmaatschappijen niet happig zijn om schadebedragen uit te keren.


  Maak melding
 9. Zo te lezen brengt de KPA hun voertuig nooit naar de keuring.en nota bene inhalen op bosje brug.wat een zootje zeg!.is toch vragen om ongelukken.


  Maak melding
 10. Onderhoud van het wagen park en de mentaliteit van de chauffeurs zijn de oorzaak. De wanstaltige brug is en het onderhoud daarvan is er wel debet aan.

  @Wayambo
  U spreekt van een prachtige brug waar iedere surinamer trots op mag zijn. Spectaculair is de brug maar je kunt er als recht geaarde Surinamer beter een potje gaan staan janken. Waarom:
  1>> Allereerst omdat er bewezen is dat er $ 32.000.000 in de zaken van Bouterse, Wijdenbosch en vooral Sardjoe is terecht gekomen. Na 2000 is het Sardjoe imperium pas echt op gang gekomen.
  2>> Deze brug is gebouwd naar eisen die niet realistisch zijn. een hoogte van 10 tot 15 meter met een beperkt bewegend deel in het midden was hoog genoeg geweest dan had men voor het zelfde geld 2 bruggen kunnen kopen. Er kunnen nu dingen onder door die 20 km buitengaats als aan de grond lopen. Dat men in druk bevaren zee straten zo iets bouw (Over de Sont, Edwardsbay bridge of de twee grote en twee kleine in de Saudi Bahrain causeway)
  3>> Hij is erg smal en vervelend stijl.

  Beste Wayambo de Wijdenbosch brug is gebouwd met door Ballast Nedam al in Bahrain afgeschreven Materieel. spullen de Sardjoe als de sponsor van Ballast Nedam in Suriname min of meer cadeau kreeg na afloop. De portaal kraan naast de Brug is al meer dan 35 jaar oud en stond met z’n zusje op de prefab yard op Bahrain de brugdelen te ladden op pontons.
  Samen konden geloof ik 1,400 ton aan.


  Maak melding
 11. JoJo 26 juni 2020 At 22:32

  Onderhoud van het wagen park en de mentaliteit van de chauffeurs zijn de oorzaak. De wanstaltige brug is en het onderhoud daarvan is er wel debet aan.

  @Wayambo
  U spreekt van een prachtige brug waar iedere surinamer trots op mag zijn. Spectaculair is de brug maar je kunt er als recht geaarde Surinamer beter een potje gaan staan janken. Waarom:
  ========
  Beste Jojo, het kan wel waar zijn wat je daar allemaal aanhaalt. Commewijne ligt echt aan mijn hart vanwege mijn familie aldaar! We hebben jaren last gehad van de gebrekkige oeververbinding! Als ik met mijn auto op zondag naar Commewijne ging was is een behoorlijk aantal uren kwijt om in de lange rij te staan!

  Dus deze brug was echt heel hard nodig voor personen- en vrachtverkeer. Voor mij maakt het niet uit welke regering dat gebouwd heeft! En als iemand gestolen heeft moet hij gewoon gestraft worden. Iedereen is toch vol lof over de rechterlijke macht daar!


  Maak melding
 12. het gaat over een aanryding en gaan we toch niet weer dingen uit het verleden oprakelen
  ik bedoel wat heeft dat voor zin, olie op vuur gooien hoedt al niet meer de verkiezing is voorby
  ik feliciteer de winnaars en dan gaan wy ons bezig houden met atueel nieuws en niet met ouwe koeien uit de sloot halen of haat zaaien


  Maak melding
 13. Hoe kan je gaan inhalen op een brug? A dies ing verstang deh ondro shoe, poer ing rijbewijs na ing anoe want hij is gevaar in het verkeer.


  Maak melding
 14. Is gewoon in Su. Ik zou het ook niet erg vinden als de brug instort. Dan pas gaan ze het voelen. Het word tijd dat Su. eindelijk verantwoord gedrag vertoond. MAAR….. dit gaat HEEEEEL….lang duren of NOOIT! Waar Su. in elk geval heel goed in is, BIGIE MOFO!!


  Maak melding
 15. HAHA DIE MPP BROW WIL HET VERLEDEN LATEN RUSTEN. JA NATUURLIJK ZAND EROVER
  DIE MILJARDEN DIE ZIJN VERDWENEN ZAND EROVER. DE TOENAME VAN DE CRIMINALTEIT ACH ZAND EROVER , DE VERKEERSVEILIGHEID DIE NOG NOOIT ZOOOOOOOOOOO SLECHT WAS VERGETEN. NIKS DRVAN JOE MPP. JULLIE EN NIET JIJ ALLEEN JULLIE JUICHEN DIT TOE.
  WELKE MAATREGELEN ZIJN ER GENOMEN OM DE VEILIGHEID IN HUIS, ROND HETHUUIS OP STRAAT OP DE WEG TE VERBETEREN. IEDERE DAG LEES IK HIER OVER AANRIJDINGEN, OVER DOOIEN OP DE BRUG OVER AANRIJDINGEN OP DE BRUG OVER MILIAIREN DIE ALS IMBECIELEN BIJ DIE ROTONDE DAAR RIJDEN. WAT HEEFT DE MINISTER GEDAAN.
  GEEN ENE MOER
  WIE IS VERANTWOORDELIJK? DE RIJDER? DE SPRINGER? OF HIJ DIE AANGESTELD IS OM TE ZORGEN VOOR DE VEILIGHEID. Iedereen behalve, wel lik me go
  ACH VOOR DOMHEID MOET JE HIER ZIJN BROWN, RODNEY ENZ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES