KLM vliegt vandaag weer cargo en passagiers naar Suriname

4
KLM vliegt cargo en passagiers naar Suriname
Foto: (c) Waterkant/Anair80 Aviation Photography

Deze Boeing 777-306 van de KLM, is vanmiddag rond 15.00u geland op de internationale luchthaven van Suriname. Het toestel dat vanmorgen vertrok vanuit Schiphol, nam cargo mee alsook circa 40 personen waarvan sommigen terugkeren naar Suriname. Alle personen die aankomen op Zanderij gaan verplicht in quarantaine.

Afgelopen week werd bekend dat personen die vanuit Nederland naar Suriname komen, niet meer verplicht 14 dagen in overheidsquarantaine hoeven te gaan. De verplichte overheidsquarantaine is 7 dagen geworden. Daarna mag men de quarantaine op het thuisadres gedurende nog 7 dagen uitzitten, onder strenge voorwaarden.

Dit KLM toestel vertrekt morgen, zaterdag 27 juni, weer naar Nederland. Dit maakt deel uit van het vliegplan van de KLM. De maatschappij vliegt vanaf 6 juni jongstleden namelijk één keer per week, elke zaterdag van Suriname naar Nederland.


4 REACTIES

  1. SLM heeft geen enkele luchtwaardig vliegtuig maar wel 500 man in dienst waarvan meer dan de helft politieke benoemingen zijn geweest in de afgelopen 10 jaren. Het verbaast me niet dat ze steeds verliezen lijden terwijl de kisten redelijk bezet zijn. Alles wat de mpp bouta en co aanraakt wordt ten dode opgeschreven. Zolang deze mpp bouta niet opgesloten is heeft het volk geen rust. Chan zal wel verandering hierin brengen.


    Maak melding

  2. SLM moet al 25 jaar zwaar gereoganiseerd worden, misschien zelfs langer!

    De bewondering steeds voor KLM op deze site is ongegrond. Door deze maatschappij blijven o.a. de ticketprijzen onverminderd hoog! Ticketprijzen die trouwens alleen uit een (retour) vlucht bestaan, iets waar Suriname nou echt aan gaat moeten werken.

    KLM heeft Suriname totaal niet hoog zitten zoals andersom, ver over tijd voor realiteit besef!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.