Kind van 6 besmet met coronavirus in oosten van Suriname

1
covid-19 coronavirus test

In het oosten van Suriname is donderdag het coronavirus aangetroffen bij een kind van zes. Het gaat om een kind uit de stad Moengo, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag. Ook twee volwassenen zouden besmet zijn.

Volgens dWT zijn de besmette personen inmiddels naar Paramaribo gebracht. In totaal zijn er nu al meer dan zes mensen uit Moengo geïnfecteerd met het virus. Eerder deze week waren er ook al twee gevallen.

Het aantal COVID-19 besmettingen in Suriname is donderdag weer gestegen. Er zijn 16 nieuwe COVID-19 geïnfecteerden genoteerd, waardoor het totaal aantal uitkomt op 373. Daarvan zijn 176 mensen genezen verklaard en 187 gevallen actief.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.