Auto wijkt uit en ramt transformator mast EBS

8
Auto wijkt uit en ramt transformator mast EBS

Deze transformator mast van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) raakte woensdagavond zwaar beschadigd, nadat die geramd werd door een auto. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bestuurder wilde uitwijken voor water op de weg.

Het voertuig reed over de Anamoestraat en ging in de richting van de Picassostraat, toen de bestuurder de uitwijk manoeuvre maakte. Daarbij verloor hij de controle over het stuur en ramde een paal van de transformator mast, zoals op de foto te zien is.

Door de klap brak de paal en moest deze door de storingsdienst van de EBS gerepareerd worden. Hierdoor kwam de buurt enige tijd zonder stroom te zitten. Ook het voertuig van de veroorzaker raakte zwaar beschadigd en werd weggesleept.

De man zelf raakte niet gewond en werd door de Surinaamse politie gehoord over het voorval.


8 REACTIES

 1. Sommige bestuurders hebben eren gruwelijke hekel aan de houten elrktrice palen van de EBS. Het wordt hoogtijd voor betonnenpalem die kunnen veel meer hebben en breken niet door het midden.
  Tijd voor vernieuwing.


  Maak melding

 2. Ook betonnen palen zullen het begeven tenzij deze 50 x 50 cm zijn dan kunnen zij met een stootje.
  De impact van een aanrijding wordt bepaald door de massa en de snelheid dus het is en blijft een behoorlijke zware klap die de paal moet geduchten.


  Maak melding

 3. Dit was een mooie wedstrijd. De paal heeft rake klappen moeten incasseren maar gaf ,wel onsportief een klap onder de gordel waardoor de auto K.O ging. Was een wedstrijd met dezelfde gewichtsklasse.


  Maak melding

 4. Wendy@@ jij met je grote krabieta smoel kan je nog aangeven welke landen de covid19 landen zijn met hun doden begin maar te schrijven tot heden zijn het er al 188


  Maak melding

 5. LOCKDOWN Ik heb het al zovele keren gezegt dat het tijd wordt om de kabels ondergrond weg te werken. Beton of ijzer gaat alleen doden maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.