16 nieuwe COVID-19 besmettingen in Suriname, 7 mensen op intensive care

2
Intensive Care

Het aantal COVID-19 besmettingen in Suriname is donderdag weer gestegen. Er zijn 16 nieuwe COVID-19 geïnfecteerden genoteerd, waardoor het totaal aantal uitkomt op 373. Dat is af te lezen van de teller op de officiële Surinaamse COVID-19 website.

De teller op de site is donderdag ook aangepast en geeft nu ook het aantal mensen weer, dat op een Intensive Care Unit wordt behandeld aan de gevolgen van het coronavirus. Dat zijn er momenteel 7. Het aantal actieve besmettingen bedraagt 187.

2 REACTIES

  1. @Wendy
    Wat jij een ander toewenst zal je zelf geschieden en je naasten.Pas op je woorden.Woorden zijn als een boemerang ze komen terug.Je bent gewaarschuwd!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.