Tiende coronadode in Suriname genoteerd

4
coronavirus-covid-19

In Suriname is woensdag nog een coronapatiënt om het leven gekomen. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website die kort voor middernacht is aangepast. Het aantal mensen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden bedraagt daarmee 10.

De teller van het aantal actieve corona cases in Suriname, is woensdag met maar liefst 38 personen omhoog geschoten. Het is hoogste aantal positieve cases dat op één dag werd genoteerd.

Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 357. Er zijn nu 193 actieve cases. 154 personen zijn genezen. 244 personen zijn momenteel in quarantaine.


4 REACTIES

 1. off topic:
  Ik ben een dagelijks volger en waardeer Waterkant Net te zeerste, maar één ding moet mij toch van het hart! Ondergetekende stoort zich mateloos aan de vele reclame (pop-ups).
  Ik begrijp terdege dat reclame inkomsten mede de continuering van WK in stand moeten houden, maar jullie slaan daar nu toch wel in door! Zodra er een item geopend wordt, dan irriteer ik mij in toenemende mate aan steeds weer (dezelfde) verschijnende pop-ups.
  Verder vraag ik mij af wat de reclame code commissie zou vinden van de zeer misleidende ‘nep-nieuws-reclame-advertentie’, (zogenaamd refererend aan uitspraken van BN’ers en zelfs de Koning!) van Maxshean!
  En nee, voor die reageerders, ik ben geen ‘verstokte Koningshuis-fan’!


  Maak melding

 2. Ik keek gisteravond toevallig naar apintie/to the point en de medisch specialisten die daar te gast waren hebben op een geheven moment zelf bevestigd dat er GEEN sectie wordt verricht op de lijken van mensen met corona.
  Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat iemand waarvan na een test bevestigd is geworden dat die geinfecteerd is met het coronavirus wordt opgenomen in het ziekenhuis maar daar vervolgens sterft aan bijv. een hartaanval en omdat er geen sectie wordt verricht om de doodsoorzaak te achterhalen toch wordt geregistreerd als zijnde een coronadode.


  Maak melding

 3. Nergens plegen ze sectie in de wereld mbt coronasterfte, dus blijft een beetje giswerk. Doden die niet vallen onder Corona worden gewoon meegeteld als Coronageval, dat bracht een arts in de Amerikaanse staat Californië een paar weken terug al naar voren in de media.


  Maak melding

 4. @ HongKongFree 25 juni 2020 At 18:14

  Er zijn 2 visies m.b.t. het WERKELIJKE dodental als gevolg v.h. coronavirus.

  Volgens de ene visie is het werkelijke dodental zeker 50% hoger dan wat nu geregistreerd staat en volgens de andere visie is juist het geregistreerde dodental hoger dan het werkelijke dodental omdat men ook mensen die overleden zijn aan bijv een hartaanval of een andere onderliggende ziekte meetelt als coronadoden. De deskundigen moeten dat maar gaan uitzoeken.

  Van het werkelijke besmettingscijfer is het in andere landen die te kampen hebben gehad met een grote uitbraak wel duidelijk dat die minstens 10 tot 20 keren hoger is dan het geregistreerde aantal besmettingen.

  Dat allemaal zal van invloed zijn op het uiteindelijke sterftepercentage v.h. wuhan coronavirus. Best estimate v.h. CDC was 0,4% als ik me niet vergis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.