woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieKleine houten woning volledig verwoest door brand

Kleine houten woning volledig verwoest door brand

-

Dit is over van een woning die woensdagavond na 22.00u afbrandde in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een kleine houten woning aan de Confianceweg, vlakbij de Nieuw Weergevondenweg.

Op het moment van de brand was er niemand in de woning aanwezig. Volgens buurtbewoners wordt het huis bewoond door een man van middelbare leeftijd, wiens moeder ook in de buurt woont.

De Surinaamse brandweer was er na de melding snel bij, maar kon niet voorkomen dat het huisje totaal verwoest werd. De oorzaak van de brand is tot op dit moment niet bekend.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. 😭😭 tje mijn gunst. helpen jullie hem weer een huisje neerzetten mang. als je een huisje heb ben je niemand tot last.. kan hij zich op andere dingen concentreren. zo zielig..


  Maak melding

 2. Ik vind het jammer dat deze mensen moeten gaan tobben om weer aan een een huis te komen onder deze huidige toestand in Suriname. Als het aan mij lag mochten ze gratis gaan wonen in onze boedel huis op Noord.


  Maak melding

 3. Alweer de zoveelste brand, je hebt al bijna niks en dan nog laat je dat hutje in brand vliegen.
  Je moet toch extra voorzichtig zijn zou ik zeggen, ik wil niet oordelen maar ik denk dat mensen laks zijn en er moet voorlichting komen hoe om te gaan met vuur gasbom enz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES