maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde man dood aangetroffen in woning

Bejaarde man dood aangetroffen in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Het ontzielde lichaam van de 74-jarige seniorenburger Jaiperkash Ramautar is vanmorgen, donderdag 25 juni, aangetroffen op zijn woonadres te Manjadam in het ressort Domburg. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen omdat het nog niet duidelijk is wat de doodsoorzaak van de heer Ramautar is.

Meneer Ramautar was een alleenstaande man. Een koppel heeft zijn ontzielde lichaam ontdekt. Dat Koppel woont op hetzelfde adres als de overledene. Zij ontfermden zich over hem.

De technische en de tactische recherche zijn bezig met dit onderzoek. Het tactisch onderzoek wordt verricht door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten heeft het Korps Politie donderdagavond bekend gemaakt.

UPDATE 6 juli: De Surinaamse politie heeft vandaag bekend gemaakt dat sectie heeft uitgewezen dat het om een natuurlijke dood gaat. Met andere woorden de dood van de heer Ramautar is niet het gevolg van een misdrijf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Ach eng egi pkien kiereng beth your life na deng kwaal soso fu gudu wil.niets horen…
    Want sang so ach….RIP teh ju doro Gado zal.je m uitleggen


    Maak melding
  2. Als je alleen woont en ouder bent, loop je een verhoogd risico in Suriname.
    Maar ach, ze hebben Gods eniggeboren (wordt iemand soms driemaal geboren) Zoon ook vermoord en dan niet eens om geld, maar omdat hij beweerd zou hebben een koning te zijn terwijl z’n vader een timmerman was. Tegenwoordig stoppen ze zo’n persoon in een gekken gesticht.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES