Inbreker (19) die etalageraam kapot slaat en electronica steelt aangehouden

2
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

De Surinaamse politie heeft afgelopen maandag de 19-jarige Sharkel T. aangehouden na een inbraak in een handelszaak te Uitvlugt, waarbij het raam van de etalage was ingeslagen. Daarbij werden elektronische apparaten waaronder laptops en mobiele telefoons uit de winkel gestolen, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De politie kreeg in de avond van zaterdag 20 op zondag 21 juni de melding van de inbraak. Na uitgewerkte informatie is de verdachte Sharkel in beeld gebracht door de politie. Al gauw bleek dat deze verdachte op een adres binnen het ressort bezig was goederen te verkopen.

De politie van het bureau Uitvlugt deed het adres aan alwaar Sharkel is aangehouden met in zijn bezit speakerboxen en een notebook. Hij wordt ervan verdacht in vereniging diefstal door middel van braak te hebben gepleegd meldt het KPS.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Sharkel hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie van Uitvlugt.


2 REACTIES

  1. De criminaliteit neemt met de dag toe.Nieuwe regering neem de leiding van het land over en kom met een streng beleid die de criminaliteit de oorlog moet verklaren.


    Maak melding

  2. Ik wil niet elke keer een racistische opmerking hier geven maar het lykt dat t gewoon niet kan ophouden. Gister was het een 18jarige.vandaag een 19jarige wat gebeurd met de jeugd jongu??aan wie moet k de schuld geven??aan de regering??neeeee want de regering heeft niemand gestuurd om te stelen.al hoe zwaar het nu is in t land als j wil werken kan j een werk vinden.je bent niet geschoold kan j tog een werk vinden in banden zaak carwash sjouwers tuinman of by de vuilophaalwagen..a San ai dies ai hat mie jere dat de jeugd zo vroeg eerder kiest voor stelen dan ergens werk gaan zoekn.de fout ligt hier by de ouders en by de opvoeding als de ouders hun kinderen een goede opvoeding geven dan gaan ze nooit dit soort dingns doen.kindren maken is niks.maar die kindren maken en opvoeden dat na a heer roko.myn vader zei altyd tegen my boi ik ga j wat zeggn en onthou dit goeddd.doe alles maar steel nooit van iemand en licht nooit mensen op.er is altyd een optie om je problemen op te lossen.en dat leer ik vandaag myn kinderen ook.ik vind t heel erg dat mensen kindren maken en ze niet op de juiste manier opvoeden.14 16 18 19 jaar deze leeftyden moet j j op de schoolbanken bevinden niet in een fucking gevangenis mang.egt godo a San dies moes stop now egt t moet stopen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.